NB I

A Puskás tiltott szó a Felcsút ellen

A Honvéd-tábor egy óriási transzparenst készített, amin szerepelt Puskás Ferenc neve, de a felcsúti vezetők leszedették a biztonságiakkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

A kispesti drukkerek transzparensét nem engedték kirakni Székesfehérváron, ezért Felcsút felé indultak haza, megálltak, kifeszítették a Puskás Akadémia főépülete előtt, majd lefényképezték!

Korábban írtuk:

A Bp. Honvéd szurkolói a szokásos drapériák mellett vittek magukkal egy kifejezetten a Felcsút elleni találkozóra készített transzparenst is a székesfehérvári meccsre. Nem volt rajta semmi gyűlölködő, sőt újdonság sem, hiszen a mindenhova magukkal vitt „Puskás, Kispest, Hungary” feliratú, régi drapériájuk másfélszer 25 méteresre növelt változatát szerették volna kitenni az ürességtől kongó fehérvári stadion korlátjára.

Nimsz Ádám, a három részből álló drapéria egyik készítője elmondta az Origónak, hogy a Kispest és a Hungary felirat mehetett, de amikor a Puskás felirathoz értek, odamentek hozzájuk a biztonsági őrök, és leszedették velük.

– Jófejek voltak, mondták is, hogy nem értik a dolgot, de sajnos meg kell kérniük minket, hogy ne tegyük ki a drapit – idézi a kispestiek egyik vezérszurkolója, Nimsz Ádám szavait az origo.hu. – Csak annyit mondtak, hogy a felcsúti vezetőség határozott kérése volt, hogy ne engedjenek semmilyen Puskás nevét tartalmazó transzparenst kitenni, mert ez az ő csapatuk neve. Az volt az utasítás, hogy a Puskás név használata tilos. Ennél nevetségesebb dolgot én még nem hallottam.

A Honvéd szurkolótábora többször is szót emelt a Puskás-örökség Felcsútra költöztetése ellen, még egy Facebook-oldalt is létrehoztak tiltakozásul.

Olvasói sztorik