NB I

Fantasztikus hangulat lesz a rangadón

Vasárnap délután újra teljes létszámmal és hangerővel buzdítják kedvenc csapatukat a szurkolók.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szervezett csoportok felvették a kapcsolatot az új klubvezetéssel, hogy megoldást találjanak az eddigi problémákra. A megbeszélések eredményre vezettek, ezért vasárnap teljes létszámmal és hangerővel buzdítják kedvenc csapatukat a diósgyőri szurkolók.

A Debrecen elleni rangadó azonban nem csak erről marad emlékezetes. Az amigeleken.hu szurkolói portál a DVTK-val közösen koreográfiát szervez a mérkőzésre, az egyperces gyászszünet alatt, a fiatalon elhunyt kapus, Rakaczki Bence emlékére. A drukkerek kész tervekkel keresték meg a klubvezetését, amelynek csak annyi volt a dolga, hogy segítsen a megvalósításban.

A gyászszünet alatt meggyullad majd egy óriási gyertya Bence emlékére. Ennek megvalósításához pirotechnikai eszközöket vesznek igénybe, amelyek engedélyeztetése megtörtént. A pirotechnika alatt trombitán előadott búcsúdallam hangzik fel.

A szurkolói tervek között szerepel az is, hogy az egyik hosszanti lelátórészt kartonokkal és fóliacsíkokkal feketébe borítják. A fekete háttér előtt a több ezer világító pont gyönyörű látványt fog nyújtani.

A tragikusan fiatalon elhunyt Rakaczki Bence halálát követően DVTK vezetősége úgy döntött, hogy 13-as mezét ünnepélyesen visszavonultatja. Az ünnepélyes aktusra a mai mérkőzést megelőzően kerül sor nevelőedzője, Szentiványi József, és kapusedzője, Veréb György által.

Olvasói sztorik