NB I

Ariano Navarro aláírt Kispesten

Szerződtették a 23 éves panamai belsővédőt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hároméves szerződést írt alá a Bp. Honvéd csapatával a panamai származású Ariano Navarro Anibal. A 23 éves, átlagon felüli gyorsasággal rendelkező ballábas belsővédő a Tauro FC csapatában kezdte pályafutását, majd játszott a Chorrillo FC-nél. Legutóbbi csapata Chepo FC, ahol játékostársa volt Anibal Godoynak, és a panamai korosztályos válogatottak oszlopos tagja is volt.

– Bíztam abban, hogy meg fogok felelni a próbajáték során. Jól éreztem magam a csapatnál. Örülök, hogy szerződést ajánlott nekem a Honvéd és meg tudtunk állapodni – mondta új klubja honlapján Navarro, aki házas, és van egy gyereke is. – Azért érkeztem a Honvédba, mert szeretnék Európában előbb-utóbb sikereket elérni. Az első lépcsőfokként tekintek a Honvédra, szeretném itt bemutatni a tehetségemet, és elérni azokat a célokat, amiket a futball terén tűztem ki magam elé. Az U20-as panamai válogatottságig jutottam. Spanyolországban tartózkodtam az utóbbi években, az utánpótlás válogatottba pedig otthonról hívják be a játékosokat, így ha én távol vagyok, nem hívnak vissza. Remélem, tudok olyan teljesítményt nyújtani, hogy bemutatkozhassak a felnőtt válogatottban is.

Saját magáról azt mondta Navarro, hogy nagy előnye a gyorsasága, és a jó fejjátéka. Bár három évre írt alá, szeretné, ha másfél vagy két év után a klub pénzt kaphatna érte, és egy másik országba távozhatna.

Olvasói sztorik