Hírek

Többfunkciós stadion épül Kispesten

George F. Hemingway szerint 2015 végére elkészül az angol stílusú, 8-9 ezres létesítmény.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kormány döntése alapján egy új, többfunkciós létesítmény épülhet Kispesten, a jelenlegi Bozsik Stadion helyén.

George F. Hemingway, a Bp. Honvéd tulajdonosa a DigiSport televízió péntek reggeli műsorában azt mondta, hogy egy angol stílusú, nyolc-kilencezer néző befogadására alkalmas stadion készül majd el a főváros XIX. kerületében.

– Úgy látjuk, ahogy a kormány döntött, és Vígh László kormánybiztos már dolgozik is ezen, hogy egy új stadion fog épülni a jelenlegi Bozsik Stadion helyén. Úgy gondolom, kétezer-tizenöt végére elkészül, de pontos időpontot majd csak akkor tudunk mondani, amikor meglesz a közbeszerzés – jelentette ki Hemingway.

Hozzátette: nagyon reméli, hogy az új stadion nemcsak a labdarúgóklub számára lesz jó, hanem egész Kispestnek, sőt az egész dél-pesti régiónak, mert a szavai szerint gyönyörűnek és modernnek ígért létesítmény nemcsak labdarúgó-mérkőzésekre, hanem egyéb rendezvények megtartására és még sok minden másra is alkalmas lesz.

– Azt gondolom, hogy ez az infrastruktúra-fejlesztés nem csak a labdarúgásnak, hanem Magyarországnak is létkérdés – fogalmazott a klubtulajdonos, aki azt még nem tudta megmondani, hogy az építkezés idén hol játssza majd hazai mérkőzéseit a Bp. Honvéd.

Olvasói sztorik