NB I

Meglepődtek az MTK-játékosok

Vass Ádám és Pölöskei Zsolt is nagyon örül, hogy Törökországban edzőtáborozhatott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MTK két játékosa, Pölöskei Zsolt és Vass Ádám már korábban is részese lehetett a válogatott összetartásoknak, sőt Törökországba is meghívta őket Pintér Attila. A két labdarúgó a klub honlapjának adott videóinterjúban elmondta, számukra milyen volt az egyhetes edzőtábor.

Vass Ádám elárulta, arról egyelőre nem volt szó, hogy mi lesz velük a jövőben, de ez nyilván attól is függ, ki hogyan teljesít a klubcsapatában.

– Nagyon örültem, hogy újra lehetőséget kaptam, és behívtak a válogatott bő keretébe. Nagyon jól telt, tartalmas volt ez az egy hét, szükségünk van rá, hogy minél jobban megismerjük egymást – vélekedett Vass Ádám. – Nagyon meglepett a meghívó, hiszen amikor Olaszországban játszottam, akkor nem kaptam meghívást, ami természetesen nem baj, megértettem, de az elmúlt évem a legjobb, így még inkább meglepett a mostani meghívó. Nem tudom, miért esett rám a választás, még nem dolgoztam együtt Pintér Attilával. Valószínűleg ismert és látott már, mint játékost, és személyesen is meg akarta ismerni, hogyan dolgozom. A mostani egy hét alatt, és a korábbi összetartások során is megtettem mindent, ami bennem volt, próbáltam úgy teljesíteni, hogy mindenki elégedett legyen. Remélem, ezek után is meg fogom kapni a lehetőséget. Arról még nem volt szó, hogy mi lesz a jövőben, ez attól is függ, ki hogyan teljesít a klubcsapatában, ez nyilván velem is így van. Biztos vagyok benne, ha jól teljesítek, a továbbiakban is be fog hívni, természetesen ez a célom. Úgy szeretnék teljesíteni, hogy én is elégedett legyek, és mindaz, aki számít rám, és figyeli a munkámat.

Pölöskei Zsolt a bátyjától értesült arról, hogy ő is mehet Törökországba, és természetesen nagyon bízik benne, hogy a közeljövőben a legerősebb keretbe is oda tud kerülni.

– Meglepett a meghívó, mert sokéves kihagyás után ez volt az első félévem, amit stabilan végigjátszottam. Nagyon örülök, hogy ennyi elég volt ahhoz, hogy felhívjam a szövetségi kapitány figyelmét magamra – mondta Pölöskei Zsolt. – Nem figyeltem az internetet, a bátyám értesített arról, hogy behívtak. Kicsit furcsán jött ki, de örülök, hogy meghívtak. Leginkább taktikai jellegű edzések voltak, általában napi két hosszabb gyakorlás, tehát megvolt a kellő terhelés. Személyesen nem ismertem Pintér Attilát, de egy igazán győzni akaró emberről van szó, mindent meg fog tenni azért, hogy a válogatott sikeres legyen, abban biztos vagyok. Annyit mondott, hogy a folytatást majd meglátjuk. Nagyon bízom benne, hogy a közeljövőben a legerősebb keretbe is oda tudok kerülni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik