NB I

Utólag hallott a félreértésről

Pölöskey Péter jelenleg Pécsen készül, de még mindig nem tudja, hol folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn és kedden harmadik alkalommal tart keretedzést Telkiben a szövetségi kapitány. Pintér Attila ezúttal 31 labdarúgónak küldött meghívót, köztük olyanoknak is, akik az első két alkalommal nem voltak ott az edzőtáborban. Múlt pénteken a PMFC honlapja és az MLSZ Twitter-csatornája is közölte, hogy az új játékosok között van Pölöskey Péter is. Később azonban kiderült, hogy félreértés történt, és valójában a támadó öccsét, az MTK-ban futballozó Pölöskei Zsoltot hívták meg az edzésekre, és az MLSZ-ben összekeverték a neveket.

A Rangadó.hu megkereste Pölöskey Pétert, aki elmondta, ő is csak utólag értesült a történésekről, így nem érte csalódás.

– Sokat nem hallottam a dologról, nekem is utólag mesélték, hogy mi történt. Nem akadtam fenn a történeten, és nem voltam csalódott – kezdte Pölöskey Péter.

Sokáig úgy tűnt, hogy a 25 éves támadó távozik az anyagi nehézségekkel küzdő pécsi klubtól, és már meg is egyezett a Kecskemét csapatával, de mivel már két klub színeiben is pályára lépett ebben a szezonban, ezért az átigazolás meghiúsult. Pölöskey elmondta, még mindig nem tudja, hogyan alakul a sorsa.

– Most Pécsen vagyok, és majd aki kompetens, eldönti, mit és hogyan kell csinálni. Sajnos én sem tudom, hogyan alakul a jövőm. Fogalmam sincs, mikor kerülhet pont az ügy végére. Olyan dolgok történtek mostanában a környezetemben, hogy megsaccolni sem tudom, mi fog következni – mondta Pölöskey Péter.

Mindenki edzésbe állt

Az MLSZ Twitter-csatornájának hétfői közlése szerint valamennyi új meghívott, azaz Lencse László, Bartha László, Vécsei Bálint és Pölöskei Zsolt is részt vett a válogatott keretedzés első tréningjén.

Olvasói sztorik