NB I

Mégis marad a csatár?

Pölöskey Péter megegyezett a Kecskeméttel, de lehet, hogy egy szabály miatt mégsem távozik a PMFC-től.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A napokban több játékos is távozott a tulajdonos nélkül maradó PMFC együttesétől. Az OTP Bank Liga hetedik helyén álló pécsi csapattól a többi közt két meghatározó ember, Eke Uzoma és Dibusz Dénes is elköszönt már.

Szintén a búcsúzók között volt a Debrecenből kölcsönbe érkező Pölöskey Péter is, aki azonban a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, bár megegyezett egy másik NB I-es klubbal, úgy tűnik, mégis marad a pécsieknél.

– Meglepte, hogy önnek is távoznia kell a csapattól?
– Igazából ez egy kétoldalú egyezség volt köztem és a klub között, ami úgy tűnik, mára tárgytalanná vált – mondta Pölöskey Péter. – Megegyeztem a Kecskeméttel, úgy volt, hogy ott játszom tavasszal, de ez egy szabály miatt meghiúsult. Nyáron ugyanis pályára léptem a Szuperkupa-mérkőzésen a Debrecen színeiben, és mivel egy szezonban maximum két csapatban lehet játszani, ezért a KTE-ben nem léphetnék pályára tavasszal. Így most arra van a legnagyobb esély, hogy maradok Pécsen. Ez a napokban fog tisztázódni, miután leültünk beszélni a vezetőkkel.

– Mi motiválta volna a csapatváltásban?
– Éreztem, hogy Kecskeméten számítottak volna rám, rendszeres játéklehetőségez juthattam volna. Bár megjegyzem, erre Pécsen sem panaszkodom. Másfél hónapig sérült voltam, de amikor lehetett, megkaptam a lehetőséget.

– Eléggé kaotikusnak tűnik most a helyzet a klubnál. Önök hogyan élik ezt meg belülről?
– Bízunk benne, hogy megoldódik a helyzet, és hiszem, hogy a vezetőség megtesz mindent annak érdekében, hogy rendeződjenek a viszonyok a csapatnál.

Olvasói sztorik