NB I

Hova tűnt Pölöskey Péter?

A pécsi csatár mégsem került be a keretbe, a szövetségben valaki összekeverte a testvérével...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jövő hét elején harmadik alkalommal jönnek össze Telkiben a válogatottnál számításba vett hazai játékosok – írja a szövetség honlapja.

Pintér Attila ezúttal 31 játékosnak küldött meghívót, köztük néhány olyan futballistának is, aki az első két alkalommal nem szerepelt az összetartáson. Ott lesz Telkiben a Honvéd húszéves középpályása, Vécsei Bálint, az MTK-s Pölöskei Zsolt, valamint a paksi Bartha László. Sérülés miatt hiányzik az első edzéseken résztvevő Rudolf Gergely és Devecseri Szilárd.

Az összetartás programja hasonló az előző két edzőtáboréhoz, hétfőn és kedden is két-két taktikai jellegű edzést tart a szövetségi kapitány a játékosoknak.

Pénteken kora délután az MLSZ Twitter-csatornája, és a PMFC honlapja is közölte, hogy Pölöskey Péter is meghívót kapott a keretedzésekre, de a szövetség honlapján megjelent listában hiába kerestük a nevét. Később eltűnt a Twitter-bejegyzés, és a pécsi honlapról lekerült a neve…

A Rangadó.hu megkereste a PMFC ügyvezetőjét, Feleki Attilát, aki elmondta, hogy az MLSZ-ből értesítették őket, hogy számítanak a csatárukra a válogatottnál, később viszont szóltak, hogy félreértés történt. A válogatott sajtófőnöke, Sztancsik Tamás is azt mondta, hogy tévedésből jelent meg két helyen is Pölöskey neve. Valószínűleg valaki összekeverte az MTK-ban játszó testvérével, Pölöskei Zsolttal…

Az edzőtáborozás kerete

Kapusok: Verpecz István (Debrecen), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Balogh János (Nyíregyháza)

Védők: Fiola Attila (Paks), Lázár Pál (Debrecen), Heffler Tibor (Paks), Lang Ádám (Győr), Lipták Zoltán (Győr), Guzmics Richárd (Haladás), Kádár Tamás (Diósgyőr), Bosnjak Predrag (Haladás), Korhut Mihály (Debrecen)

Középpályások: Pátkai Máté (Győr), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Elek Ákos (Diósgyőr), Szakály Péter (Debrecen),
Holman Dávid (Ferencváros), Vass Ádám (MTK), Kalmár Zsolt (Győr), Koltai Tamás (Győr), Vécsei Bálint (Bp. Honvéd), Pölöskei Zsolt (MTK)

Támadók: Orosz Márk (Lombard Pápa), Szatmári Lóránd (Pécs), Simon Krisztián (Újpest), Bartha László (Paks), Futács Márkó (Diósgyőr), Böde Dániel (Ferencváros), Radó András (Haladás), Priskin Tamás (klub nélkül)

Olvasói sztorik