NB I

Orbán Viktor fia tortát kapott

A miniszterelnök fiát ünnepelték a felcsúti játékosok a spanyolországi edzőtáborban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szerdai és a csütörtöki edzőmeccs után ráfért a felüdülés a spanyolországi edzőtábor második hetének elején az NB I-ben újonc Puskás Akadémia játékosaira.

Péntek délelőtt az óceánpartra vezényelte a társaságot a szakmai stáb. Előbb egy kis kocogás volt a parton, majd Pepe Losada erőnléti edző irányításával tréfás vetélkedőkre került sor. Sárgákra és kékekre oszlott a csapat, és különböző vidám sorversenyek voltak, amelyekben rendre szerepet kapott a labda.

Idén is folytatódott a hagyomány, nem maradhatott ki, hogy Disztl Péter kapusedző ne mártózzon meg, ha már vízparti edzőtáborról van szó. Állítása szerint nem is volt hideg a víz… Néhány bátor önkéntes is követte a példáját.

Ezúttal az ebéd is rendhagyó volt, a személyzet barbacue partyra invitálta a magyar küldöttséget a szálloda kertjében, cserébe egy minden játékos által aláírt Puskás Akadémia-évkönyvet és akadémia zászlót ajándékoztak vendéglátóiknak a felcsútiak.

Délután a golfpályára vezetett a csapat útja, ám senki nem ragadott ütőt, hanem testhezállóbb feladat várt a játékosokra: az egyébként már Felcsúton is űzhető, világszerte hódító új sportág, a footgolf. Kétfős csapatok alakultak, és megindult a harc, amelynek az volt a lényege, hogy ki tudja minél kevesebb érintésből a lyukba küldeni a futball-labdát. A versenyt végül a Czvitkovics Péter, Lencse László páros nyerte, amely összesítve 41 érintéssel teljesítette a kilenc pályát.

A vacsora után az akadémia küldöttsége gyümölcstortával köszöntötte fel a 22. születésnapját pénteken ünneplő Orbán Gáspárt, aki a torta mellett köszönetet mondott azért is, hogy a jelenlévők közül nagyon sokan segítették abban, hogy az egy évig elhúzódó sérülése után – több orvosi diagnózis ellenére – visszatérhetett a pályára, és nem kellett felhagynia a futballal.

A könnyedebb nap után szombaton ismét két kemény edzés vár a csapatra, majd vasárnap reggel a küldöttség átköltözik Sevillába, ahol az edzőtábor utolsó négy napját tölti – írja a PFLA honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik