NB I

Szombathelyen az ex-újpesti védő?

A Haladásnál próbajátékon lévő Dvorschák Gábor is elutazik Törökországba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ezen a héten a Szombathelyi Haladás keretével készült a volt újpesti védő, Dvorschák Gábor. A 24 éves játékos az edzéseken és felkészülési meccseken nyújtott teljesítményével olyannyira meggyőzte a szakmai stábot, hogy Artner Tamás szorgalmazta a hátvéd szerződtetését.

A Rangadó.hu megkereste a korábban a német negyedosztályú Carl-Zeiss Jena együttesében is szereplő, de fél éve csapat nélküli Dvorschákot, aki elárulta, hogy aláírásra még nem került sor, de elutazik a Haladással a gárda tíznapos törökországi edzőtáborába.

– Volt róla szó, hogy a napokban akár alá is írhatok, de erre végül még nem került sor – kezdte a 24 éves belső védő. – A csapat szombaton elutazik Törökországba, és úgy néz ki, hogy én is az utazó keret tagja vagyok. A szerződésemet szerintem a hazaérkezés után írhatom alá.

Dvorschák Gábor csatlakozását a haladasfc.hu érdeklődésére Vörös Csaba technikai vezető is megerősítette, továbbá arról is beszámolt, hogy nem tart a zöld-fehérekkel a szinte biztosan távozó Andorka Péter és az edzésen megsérülő kapus, Dombó Dávid sem.

A szombathelyiek gépe szombaton este száll fel Bécsből. A csapat február 5-ig edzőtáborozik Antalyában. A tíznapos felkészülés alatt kínai, román és cseh csapatokkal mérik össze tudásukat Artner Tamás tanítványai.

A Haladás utazó kerete (Törökország, edzőtábor)

Kapusok: Rózsa Dániel, Gyűrű László

Mezőnyjátékosok: Schimmer Szabolcs, Guzmics Richárd, Devecseri Szilárd, Jagodics Márk, Fehér Zoltán, Dvorschák Gábor, Tóth Péter, Predrag Bosnjak, Iszlai Bence, Simon Ádám, Halmai Ramón, Németh Márió, Szakály Attila, Gyurján Bence, Ugrai Roland, Halmosi Péter, Radó András, Nagy Gábor, Zsirai Martin, Medgyes Zoltán.

Olvasói sztorik