NB I

Egy gólt lőtt a Paks

A 89. percben dőlt el a Cegléd elleni edzőmeccs, amely kétszer egy órás volt. Frissítve!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Harmadik edzőmeccsét is megnyerte a Paks, amelynek saját U21-csapata után most a másodosztályú Cegléd volt az ellenfele. Mindkét félidő hatvan percig tartott.

A hazaiaknál Molnár Péter végigvédte a találkozót, Csernyánszki Norbert ezúttal nem kapott lehetőséget. A Diósgyőrrel hírbe hozott Bori Gábor ezúttal sem játszott, Szabó János viszont a pályán volt. A Győrből visszatérő, de külföldre kacsingató Lázok János is szerepelt a meccsen, ahogyan a győri kölcsönjátékos, Windecker József is. Úgy tűnik, Horváth Ferenc nem viszi magával az ETO-hoz. A Pápáról távozó Tóth Bencének továbbra sincs szerződése, de most is pályára lépett. A második félidőben több paksi fiatal is lehetőséget kapott.

A Nyíregyháza csapatától elküldött Minczér Tibor és Katona György a ceglédieknél bukkant fel, viszont Kormos László hiányzott a másodosztályú együttesből. A találkozó egyetlen gólja a 89. percben esett: Nagy Richárd szabadrúgásból ívelt a kapu elé balról, Kovács Gábor érkezett, és jobbal, hat méterről a keresztléc érintésével lőtt a kapuba (1-0).

– Tíz perc után átvettük a mérkőzés irányítását, és sok helyzetet dolgoztunk ki, ami igen örvendetes. Az már kevésbé, hogy ellenfelünknek is adódott néhány lehetősége a mi hibáinkból. Ezeket kell kijavítanunk. A második játékrészben szerepelt fiatalok hajtottak, így elsőre jó benyomást tettek rám – mondta Csertői Aurél, a Paks edzője.

Felkészülési mérkőzés

MVM Paks – Ceglédi VSE 1-0 (0-0)

Játékvezető: Éreth

Paks 1. félidő: Molnár P. – Heffler T., Éger, Horváth G. (Nyári T., 47.), Szabó J. – Windecker – Bartha, Tóth B., Kecskés, Lázok – Simon A. 2. félidő: Molnár P. (Csoknyai, 94.) – Kulcsár D., Nyári T., Kovács G., Báló – Szekszárdi – Könyves, Nagy R., Tóth D., Bor – Délczeg. Edző: Csertői Aurél

Cegléd: Miski – Miklósvári, Szabó M., Farkas I., Szala – Robson, Kenderes, Markó, Medgyesi – Lipusz, Koncz. Cserék: Kovács A., Makrai, Oláh M., Szkunc, Szabó D., Rebryk, Minczér, Katona Gy. Edző: Kis László

Gólszerző: Kovács G. (89.)

Olvasói sztorik