NB I

Az első paksi gól

Házon belüli edzőmeccset játszottak Pakson: Délczeg Gergely szerezte az újév első gólját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délután lejátszotta első felkészülési mérkőzését az MVM Paks, amelynek saját U21-csapata volt az ellenfele. Csertői Aurél együttesének összeállításában nem volt komoly meglepetés. A Pápáról távozó Tóth Bence is pályára lépett, aki már hónapok óta a tolnaiakkal edz, de a szerződtetésére hivatalosan még nem került sor. A jelek szerint Horváth Ferenc távozása nem jelenti azt, hogy a fiatal játékos számára bezárult volna a csapat kapuja.

Újra ott volt a paksi együttesben Tóth Dániel is, aki visszatért a balmazújvárosi kölcsönből, és ismét rendelkezésre áll a hosszú ideig sérült Kulcsár Dávid is. Egyelőre a paksiakat erősíti Szabó János és Bori Gábor, akiknek az esetleges távozásáról a közelmúltban a Rangadó.hu is beszámolt.

A mérkőzés egyetlen gólja a hatvanadik percben született: Heffler Norbert baloldali beadására Délczeg Gergely érkezett, és öt méterről a kapu jobb oldalába lőtt (1-0).

Felkészülési mérkőzés

MVM Paks – Paksi FC U21 1-0 (0-0)

MVM Paks. 1. félidő: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. – Windecker, Bartha, Kecskés – Könyves, Simon A., Lázok. 2. félidő: Molnár P. – Kulcsár D., Nyári T., Horváth G., Báló – Tóth B., Kiss T., Heffler N. – Nagy O., Délczeg, Tóth D. Vezetőedző: Csertői Aurél

Gólszerző: Délczeg (60.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik