NB I

Lázok János visszatér Paksra

A szlovák védő, Marián Had újra az ETO bajnokcsapatának első keretével edzhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn két edzéssel folytatódott a Győri ETO felkészülése a tavaszi idényre. Ez lesz az első hét, amikor a Horváth Ferenc vezette edzői stáb irányításával már teljes értékű munkát végezhet az együttes.

Ugyanakkor továbbra is vannak hiányzók – például a válogatottak –, Rafael Burgos viszont már ott lehetett a tréningen. Ugyancsak az első kerethez tartozik újra Marián Had, aki az új szakmai stábtól kapott egy lehetőséget, hogy bizonyítsa, lehet rá számítani. A szlovák válogatott védő tavaly nagyszerűen mutatkozott be, de aztán kiszorult a csapatból, majd a kecskeméti vereség után már nem is kapott lehetőséget, csak az NB III-ban.

Az edzést már kihagyta, és a két klub megállapodása értelmében Paksra utazott Lázok János, aki visszatérhet előző csapatához, és a felek döntése értelmében az átigazolási időszak kezdete előtt is látogathatja a tolnaiak edzéseit.

– A harmadik helyen zártuk az őszt, ennek nagyon örülök, ha viszont összeszámolom a saját játékperceimet, akkor azért van hiányérzetem – mondta Lázok János az ETO honlapján. – Nem ehhez szoktam, mindenhol, ahol eddig játszottam, húzóember voltam, végigjátszottam a meccseket. Itt nagyon nagy volt a konkurencia, a legnagyobb, ahol eddig megfordultam. Nagyon hosszú volt a cserepad, így aztán kevesebbet játszhattak azok, akiket szerződtettek, de ettől függetlenül örülök, hogy néhány hónapot itt voltam. Most viszont már abban reménykedem, hogy a következő időszakban sikerül újra stabil csapattaggá válnom, és újra olyan gólerős lesz a játékom, mint amit elvár tőlem a közönség és én saját magammal szemben is. Mindent meg fogok tenni, hogy ismét húzóember legyek, és segítsek a Paksnak, hogy előrelépjen a tabellán, és ne legyenek kiesési gondjai.

Olvasói sztorik