NB I

Csertői kezében van a sorsa

Horváth Ferenc szerette volna leigazolni a Pápáról távozó Tóth Bencét, de az edzőváltás után változott a helyzet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Október végén távozott a Lombard Pápa csapatától Tóth Bence, akire nem tartott igényt a pápaiak vezetőedzője, Tóth Bálint. Az U20-világbajnoki bronzérmes középpályás azóta a Paks együttesével készül, és december elején úgy nyilatkozott, már csak az aláírás hiányzik ahhoz, hogy a tolnai klubban folytassa pályafutását. A 24 éves játékost Horváth Ferenc csábította Paksra, és szerette volna szerződtetni, de a tréner már a Győri ETO alakulatát irányítja, és Tóth Bence a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a helyzete az edzőváltás után megváltozott.

– Az edzőváltás előtt szinte már mindenben megegyeztünk a klubbal, úgy tűnt, minden eldől, és Paksra igazolok. A trénercsere után kicsit változott a helyzet, és az új edzővel abban maradtunk, hogy várunk egy kicsit. Megnézzük, hogy neki és nekem mik a meglátásaink, és pénteken lesz ezzel kapcsolatban egy megbeszélés. Pontosítjuk, hogy miképp alakulnak a dolgok. Természetesen továbbra is Pakson készülök, már a múlt héten is itt voltam. Végzem a csapattal a munkát, és pénteken kapok érdemi választ a folytatásról – kezdte Tóth Bence.

A korábban a Ferencvárosban is futballozó középpályás nem készült B-tervvel, az első pillanattól kezdve a Paks csapatában gondolkodott, de ha esetleg nem számítanak rá, akkor természetesen más megoldás után kell néznie.

– Megmondom őszintén, hogy a paksi volt a legelső lehetőség, amikor eljöttem Pápáról. Még fel sem volt bontva a szerződésem, de már engedélyt kaptam, hogy Horváth Ferencékkel készüljek. Végig a csapattal edzettem, aztán decemberben szerződést is bontottunk a Lombarddal, és úgy is egyeztünk meg a Pakssal, hogy itt kezdem a felkészülést. Meglátjuk, hogy mi lesz. Ha nem számítanak rám itt, akkor nyilván másfelé fogok elindulni – mondta Tóth Bence.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik