NB I

Már csak az aláírás hiányzik

Tóth Bence nagy vonalakban megegyezett az MVM Paks csapatával, de a szerződést még nem írták alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első két bajnoki fordulóban még kezdő volt a Pápa csapatában az egykori ferencvárosi tehetség és kedvenc, Tóth Bence, ám azóta már a kispadról is eltűnt, miután Tóth Bálint vezetőedző nem tart rá igényt. Az U20-as válogatottal világbajnoki bronzérmet nyert középpályás a kiesés ellen harcoló Paks gárdájához kerülhet, mint szabadon igazolható játékos.

Tóth Bence a DigiSport televízió kedd reggeli adásában úgy fogalmazott: Pakson úgy szeret játszani, mint gyerekkorában. A Pápáról való távozásáról elmondta: Tóth Bálint egy másik poszton számított rá, mint ahol ő a legjobb teljesítményt tudja nyújtani. Augusztusban játszott utoljára tétmérkőzést, és később már edzésre sem járhatott Pápán, de a paksiaktól lehetőséget kapott, úgyhogy most ott készül.

– Végre azt éreztem, mint gyerekkoromban: alig vártam, hogy edzés legyen, és mehessek. Jöttek a mínuszok, le volt fagyva a pálya, és az egyik edzés előtt Horváth Ferenc megkérdezte, hogy mi motivál? Mit keresek itt? Nagyjából eldőlt a sorsom, úgyhogy miért jövök? Mondom, azért, mert szeretek futballozni, jók az edzések, szeretem a társakat, ott érzem jól magam. Ő igényt tartana a játékomra, én is szeretnék odamenni. Nagy vonalakban megegyeztünk, már csak a szerződést kéne aláírni. Úgy gondolom, különösebb probléma már nem jöhet közbe – mondta Tóth Bence.

A 24 éves csatár elmondta: hétfőn hivatalosan is szerződést bontott a pápai klubnál, amelynél elég zaklatott időszakot töltött, minden szempontból…

Olvasói sztorik