NB I

Dzsudzsák mehet, Szalai nem?

Légiósaink klubjainak többsége nem engedi el a magyar játékosokat a törökországi edzőtáborozásra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Február elején a magyar válogatott bő kerete Pintér Attila szövetségi kapitány kezdeményezésére Törökországban edzőtáborozik egy hétig. Kérdéses, kit enged el a klubja a nem hivatalos FIFA-játéknapokra. A Bors úgy tudja, sokan nem csatlakozhatnak a kerethez.

Gera Zoltán (West Bromwich): a rutinos középpályás egyre többet játszik angol csapatában, amelynek szüksége van rá a kiesés elleni harcban.

Hajnal Tamás (Ingolstadt): a Bundesliga 2 február elején folytatódik, és habár a középpályás a perifériára szorult, kiesés elől menekülő klubja számít a szolgálataira.

Szalai Ádám (Schalke): a BL-ben is érdekelt csapat már ezen a hétvégén megkezdi a bajnokságot, hallani sem akarnak a csatár elengedéséről.

Vanczák Vilmos (FC Sion): klubja már jelezte, a védő nem mehet sehová február elején, amikor indul a bajnokság.

Varga József (Middlesbrough): folyamatosan játszik a középpályás, csapata harcban van a rájátszást érő helyekért az angol másodosztályban, tehát szintén nélkülözhetetlen.

Bogdán Ádám (Bolton): felépült a sérüléséből, legutóbb már kispados volt, a Championship gőzerővel zajlik, rengeteg a meccs.

Gulácsi Péter (Salzburg): első számú kapusa az Európa Ligában is érdekelt csapatnak, február elején pedig már elkezdődik az osztrák bajnokság is.

Németh Krisztián (Roda): a holland bajnokság folyik, a klubnak kevés csatára van, Némethnek ráadásul jól megy a játék.

Megyeri Balázs (Olympiakosz) és Köteles László (Genk): a két kapus csapatának is megy a bajnokság, bár velük most nem is számolna a kapitány.

Az orosz, a dán és az olasz klubok valószínűleg együttműködőek lesznek, így ezek a játékosok csatlakozhatnak a kerethez:

Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva)

Pintér Ádám (Tom Tomszk)

Vadócz Krisztián (Odense)

Laczkó Zsolt (Padova)

Tőzsér Dániel (Genoa)

Olvasói sztorik