NB I

Andorka Péter ismét távozik

A 29 éves csatár az eddiginél több játéklehetőségre vágyik, ezért elhagyja a szombathelyi csapatot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megfelelő ajánlat esetén távozhat a Haladás csapatától Andorka Péter. A 29 éves támadó szerződése idén nyáron jár le, de az őszi időszakban csak egy bajnoki meccsen volt kezdő, háromszor csereként lépett pályára, gólt nem szerzett. A veszprémi nevelésű játékos először 2006 és 2009 között erősítette a vasiakat.

– Andorka Péterrel közölte a szakmai stáb, hogy tavasszal sem tud a mostaninál több játéklehetőséget biztosítani számára a bajnokságban, ha úgy gondolja, kereshet magának más együttest. Három-négy NB II-es csapat érdeklődik iránta, ám támadónk még nem döntött, megy-e vagy marad – mondta a klub honlapján Tóth Miklós ügyvezető.

A Haladásnál még a kapuskérdés sem zárult le. Az már biztosnak tűnik, hogy a szombathelyi származású Németh Gábor nem tér haza, mert a Vasas vezetői ragaszkodnak hozzá. Az illetékesek egyelőre nem döntötték el, hogy a múlt héten próbajátékon szerepelt Floszmann Tamás vagy Scheilinger György közül számítunk-e valamelyikükre, mert rajtuk kívül más jelöltjük is van.

Olvasói sztorik