NB I

Még nincs döntés kapusügyben

Floszmann Tamás, Schellinger György, Németh Gábor, vagy Pogacsics Krisztián lesz a befutó?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mursits Roland a Gyirmót elleni, utolsó Ligakupa-meccsen sérült meg súlyosan, Rózsa Dániel pedig az ősz befejeztével feküdt kés alá, így egyelőre csak az U21-csapat kapusa, Dombó Dávid áll a Haladás szakmai stábjának rendelkezésére. A múlt héten elkezdett téli alapozásra próbajátékra érkezett az újpesti Floszmann Tamás, valamint az MTK-s Schellinger György, ám Artner Tamás elsősorban a szombathelyi születésű Németh Gáborban gondolkodik, őt azonban egyelőre szerződés köti az NB II-es Vasashoz.

Rajta kívül még Pogacsics Krisztián lehet képben: a volt zalaegerszegi hálóőr mögött kilenc NB I-es meccs van, de szerepelt 35 román és egy görög első osztályú mérkőzésen is.

Radó András és Predrag Bosnjak mellett ismét meghívót kapott a válogatott keretedzésére Guzmics Richárd és Devecseri Szilárd, azonban a két belsővédő sérült, így a részvételükre csekély az esély. Ennek ellenére ők is ott lesznek Telkiben, és a válogatott orvosi stábja veszi kezelésbe a húzódásukat.

Három sérült van a Haladás keretében: Kalász Milán és Rózsa Dániel már engedélyt kapott a kerékpározásra, így erősíthetik a sérült testrészüket, míg Mursits Roland egyelőre az óvatos mozgást kezdheti el.

A két belsővédő kisebb sérülése miatt az FC Ajkának kölcsönadott Jagodics Márk a Haladásnál edz. A szombathelyiek saját nevelésű játékosa remek őszt tudhatott maga mögött: a jelentősen megerősödött másodosztályban a hatodik helyen áll csapatával. Mind a 16 mérkőzésen pályára lépett, több találkozón az ajkaiak legjobbjai között tartozott – írja a Zöld 11, a Haladás hírlevele.

Olvasói sztorik