NB I

Oláh Lóránt az élvonalban maradna

A sereghajtó Rákóczitól elküldött csatár szeretné elérni a százgólos határt az első osztályban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kaposvár új vezetőedzője, Selymes Tibor az elmúlt napok felmérései és az egymás közti játék, illetve az őszi szezon néhány mérkőzésének megtekintése után javaslatot tett a keret átalakítására. Mint kiderült, a jövőben nem kíván együtt dolgozni a csapat nyolc futballistájával. A nagytakarítás áldozata lett Oláh Lóránt is, aki Kaposváron érte el pályafutása legnagyobb sikereit, és a kiesés elleni harcban is jól jöttek volna a góljai a sereghajtónak.

A 34 éves támadó már az őszi idényben, Prukner Lászlónál sem számított alapembernek. A Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy nem érte váratlanul Selymes Tibor döntése.

– Nem indokolták meg semmivel, de nem is kérdeztem – mesélte Oláh Lóránt. – Valamilyen szinten számítottam rá, amikor hallottam, hogy Romániából érkezik az új edző. Sok helyen csinálnak effajta tisztogatást, hogy utána a saját játékosaikkal töltsék fel a keretet.

A jelenlegi helyzet egyelőre nem tiszta, mert az elküldött játékosok még nem tudják, hogy felbontják-e a szerződésüket, vagy csak kölcsönadásról lehet szó.

– A csapat elment edzőtáborba, így most külön készülünk. Ha jól tudom, hétfőn fogunk egyeztetni az elnök úrral, és majd kiderül, mi a helyzet, mert egyelőre csak annyit mondtak, hogy keressünk magunknak új csapatot – folytatta a csatár, aki ősszel csak egy gólt szerzett.

Oláh Lóránt Kaposváron kívül megfordult Debrecenben és a Ferencvárosban is, de a góllövőformáját igazán csak a Rákócziban tudta hozni.

– Még nincs elképelésem arról, merre folytatom a pályafutásomat, de tizenegy gólom hiányzik a százhoz az NB I-ben és ezt szeretném mindenképpen megrúgni. Ez a célom – zárta a beszélgetést az elmúlt évtized legeredményesebb kaposvári futballistája.

Olvasói sztorik