NB I

Isten kezében: Adams kómába esett

Családtagjai is azt mondják, már csak egyetlen dolog maradt számukra: imádkozni; csak a csoda mentheti meg.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A trinidadi wired868.com cikke szerint a Ferencváros egykori labdarúgója, Akeem Adams szombat este kómába esett, miután súlyos agyvérzése volt. Úgy vélik, kritikussá vált állapotán az orvostudomány már nem tud segíteni, az orvosok már semmi sem tehetnek érte.

„Ez borzalmas hír. Úgy tűnik, már csak a csoda mentheti meg” – mondta a trinidadi lap névtelenséget kérő forrása.

Adams-nek három hónapja, szeptember 24-én éjjel volt súlyos szívrohama, azóta legalább négy életmentő műtéten esett át, műszívre kapcsolták és amputálták a bal lábát, térd alatt. Az egészsége novemberben jelentősen javult, és az orvosok meglehetősen biztosak voltak abban, hogy a szervezete elég erős lesz, hogy még karácsony előtt elvégezzék rajta a szívátültetést. Ez végül nem valósult meg.

December 26-án Adams beszélt a trinidadi barátaival, rokonaival, és jó hangulatban volt. Az orvosok február 4-re tűzték ki a szívtranszplantációt, de két nappal később kómába esett. Eddig keményen harcolt, de ezzel az agyvérzéssel komoly veszélybe került az élete. Családtagjai is azt mondják, hogy már csak egyetlen dolog maradt számukra: imádkozni.

Olvasói sztorik