NB I

Brit próbajátékon az MTK-védő

A 19 éves Baki Ákos az élvonalbeli Swansea City csapatához utazott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem tud magához térni nyári veszteségei után az MTK. A fővárosi kék-fehérektől számos kulcsjátékos távozott, pótlásukra kevesen érkeztek, ezért a csapat kiesőhelyen áll a bajnokság téli szünetében. Most újabb távozóra van kilátás, ugyanis az FMF Hungary játékos-ügynökség közleménye szerint Baki Ákos a Premier League-ben stabil középcsapatnak számító Swansea City-től kapott meghívást közös edzésre és próbajátékra.

A menedzseriroda közreműködése nyomán a fiatal belsővédő teljesítménye felkeltette a walesi klub érdeklődését, ezért hívták meg egy ismerkedésre. Sorsáról még nem született végleges döntés. A játékos az U21-es és a felnőtt csapattal is részt vesz az edzéseken.

– A Magyar Kupában jól teljesítünk. Otthon, a csapatban stabilan számít rám Garami József. Az angol bajnokság azonban mind fizikálisan, mind mentálisan tökéletes kondíciót követel. Szakmailag óriási előrelépés számomra, hogy a Premier League-ben edzhetek együtt egy csapattal. Mindez egy jó adag önbizalmat is ad. Szerintem a tehetségen kívül sok más is kell ahhoz, hogy nemzetközileg sikeres legyen valaki. Játékos-pályafutásom során próbálom ötvözni ezeket a tényezőket – nyilatkozta Baki Ákos.

Olvasói sztorik