NB I

Kint rekedtek a szurkolók

Mintegy 260 vendégdrukker nem tudott időben bejutni a mérkőzésre az MTK–Diósgyőr mérkőzésre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az amigeleken.hu beszámolója szerint az MTK-nál nem igazán voltak felkészülve a vendégszurkolók fogadására. Két pénztár fogadta a diósgyőrieket. A regisztráció miatt a jegyek kiadása csigalassúsággal haladt, ezért több száz vendégdrukker nem láthatta kedvenceit a kezdő sípszótól, sokan csak a második félidőre jutottak be a stadionba.

„Biztosíthatjuk a jegyárusító hölgyeket, hogy a szurkolók haragja nem ellenük, hanem a tehetetlen, esetleg rosszindulatú vezetőik ellen irányult. Felháborító, hogy velünk ezt is meg lehet tenni! Úgy tűnik, hogy velünk az MLSZ, sőt most már az ellenfelek is kedvükre szórakozhatnak! Mikor emeli már végre fel a hangját a klubvezetés értünk? Velünk mindent meg lehet csinálni?” – írja a szurkolói oldal cikke.

A Diósgyőr illetékesei a klub honlapján reagáltak a szombat esti esetre:

A mai MTK–DVTK mérkőzésen sajnálatos események történtek a beléptetés során. A Diósgyőr szurkolóinak nagyjából a fele, mintegy 260 ember, technikai okok miatt nem tudott időben bejutni a mérkőzésre, hogy élőben biztassa a lelátóról szeretett csapatát.

Klubunk munkatársai a probléma észlelésekor azonnal intézkedtek, sajnos megoldás csak a félidőben született. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a mérkőzés előtt a DVTK is értékesített belépőket és online is lehetett vásárolni, azonban kevesen éltek a lehetőséggel, valamint a Diósgyőr sikeres őszi szereplésének köszönhetően a vártnál több vendégdrukker érkezett a találkozóra.

A mérkőzést rendező MTK vezetésének utasítására a helyi biztonsági szolgálat munkatársai az első félidő végén ingyen engedték be a pénztárnál várakozókat, így a második félidőt mindenki a lelátóról tekinthette meg.

Szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét, hogy a DVTK, az MTK és a Ticket Express vezetése is nagyon sajnálja történteket, egyben sajnos újra fel kell, hogy hívjuk a figyelmet a jegyelővétel fontosságára.

Olvasói sztorik