Sérülésből sérülésbe

A csapatkapitány, Vermes Krisztián a közelmúltban épült fel, de most ismét kidőlt a sorból.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Öt góllal, 6-1-re győzte le az Újpest csapata a Mezőkövesdet az OTP Bank Liga ötödik fordulójában. A lila-fehérek öröme azonban nem lehetett teljes, hiszen a 83. percben le kellett kísérni a pályáról a térdét fájlaló újpesti csapatkapitányt, Vermes Krisztiánt.

Az előző sérüléséből éppen csak felépülő 26 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, kedden este kap pontos diagnózist az állapotáról, de bízik benne, hogy nem súlyos a mostani sérülése sem, és nem kell sokat kihagynia.

– Mi történt a hajrában, hogy van most?
– Sajnos a sérült térdemmel van baj ismét – mesélte Vermes Krisztián. – Kibillentettek az egyensúlyomból, és mikor rátámaszkodtam, éreztem egy reccsenést. Azonnal jeleztem a cserét, és le is vittek a pályáról. Hétfőn MR-vizsgálaton voltam, az eredményeket várhatóan kedd este kapom meg. Nagyon bízom benne, hogy csak a porc sérült, a szalagok nem.

– Az előzetes vizsgálatok szerint mennyi ideig nem számíthat önre az Újpest?
– Ezt még nem lehet tudni, nagyban függ a pontos diagnózistól. Azt mondták, ha csak a porc sérült, azzal vissza lehet térni a pályára, és bár fájdalmaim lesznek, végig tudom játszani az őszt, ráérek megműttetni decemberben.

– Az ezt megelőző meccseken is kimaradt a csapatból. Mennyire volt bosszantó, hogy egy ilyen remek meccsen visszatért, majd megsérült?
– Az elmúlt hetekben is sérült voltam, az első bajnokink után kiderült ugyanis, hogy két helyen beszakadt a vádlim, úgy fejeztem be a találkozót. Emiatt hagytam ki az előző fordulókat. Végre ismét pályára léptem, természetesen nagyon rossz érzés volt, hogy sérülés miatt a 83. percben le kellett jönnöm. Jó meccset játszottunk, gratulálok a társaimnak, hiszen most tényleg mindenki odatette magát. Bízom benne, hogy ezután is ilyen formában tudunk játszani, és tovább tudunk menetelni.

FRISSÍTÉS:

Az MR-vizsgálat eredménye után dr. Szűcs Attila csapatorvos a klub honlapján elmondta, hogy Vermes jobb térdében meghúzódtak a belső oldalszalagok, így előreláthatólag négy hét kihagyás vár rá.