NB I

Nem bántották az öngól miatt

A Diósgyőr ellen nagyot hibázó Nagy Tamást inkább megnyugtatták a társai.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Múlt szombaton a Diósgyőr együttesét látta vendégül a Lombard Pápa csapata az OTP Bank Liga ötödik fordulójában. A találkozót a borsodiak nyerték 1-0-ra, ezzel megszerezték első győzelmüket a bajnokságban. A mérkőzés pikantériája, hogy a győztes találat egy öngól volt, amelyet az éppen DVTK-tól Pápára szerződő Nagy Tamás rúgott.

– Úgy gondolom, kiegyenlített mérkőzést játszottunk a Diósgyőrrel – kezdte a Rangadó.hu megkeresésére a Nagy Tamás. – Úgy éreztem, döntetlen szagú meccs volt, de sajnos egy rossz mozdulattal eldőlt a DVTK javára. Egy jobboldalról érkező beadás után jobb lábbal szerettem volna tisztázni, de nem sikerült kellőképpen eltalálnom a labdát, ami a bal combomról a saját kapunkba pattant.

A 25 éves védő arról is beszámolt, hogy semmilyen támadás nem érte amiatt, mert éppen volt csapata ellen talált a saját kapujába.

– Ez most egy különleges meccs volt, hiszen a volt csapatom ellen játszottam. Az öngól miatt azonban semmilyen támadást nem kaptam. A csapattársak is inkább megnyugtattak, tehát ezzel a részével nem volt semmilyen probléma – mondta Nagy Tamás.

A Lombard a tavalyi szezonban a kiesés ellen küzdött, idén azonban jól kezdte a bajnokságot és öt forduló után a táblázat harmadik helyén áll. Nagy Tamás maximálisan elégedett a gárda eddigi teljesítményével.

– A Honvéd otthonában sikerült nyernünk, amivel valószínűleg senki nem kalkulált. Még a hétvégi vereség után is ott vagyunk a tabella harmadik helyén, úgyhogy mindenki elégedett lehet.

A Pápa a következő fordulóban a rivális Haladás otthonába látogat. A hátvéd szerint a zöld-fehérek otthon erősek, de győzni utaznak Szombathelyre.

– Ugyanúgy készülünk, mint a többi mérkőzésre, mindenhol győzni szeretnénk. Ez most sem lesz másképp, a három pontért utazunk Szombathelyre. Biztos vagyok benne, hogy egy jó mérkőzésnek nézünk elébe, mert a Haladás otthon nagyon jó csapata. Mindent megfogunk tenni a siker érdekében – ecsetelte Nagy Tamás.

Olvasói sztorik