NB I

Ilyen rajtra számított

Még kérdéses, hogy a sérült Présinger Ádám ott lehet-e a Diósgyőr elleni, szombati bajnokin.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Kaposvár elleni bajnokin sérült meg a Lombard Pápa védője, Présinger Ádám. A játékos a szünetben kért cserét, húzódás miatt nem tudta folytatni a játékot. Az előző fordulóban, Mezőkövesden nem léphetett pályára, és úgy tűnik, még a Diósgyőr elleni találkozót is ki kell hagynia.

Présinger Ádám a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, a hét második felében kezdheti el a labdás edzéseket. A csapat veretlen szezonrajtja nem lepte meg, azt mondta, minden labdarúgó ilyen kezdést vár a csapatától.

– Hogy van a sérülése, tudott már edzeni?
– A múlt héten végig pihentem, hétfőn kezdtem el az edzéseket – mesélte Présinger Ádám. – Még külön gyakorlok, egyelőre csak futás szerepel a programban. Szerencsére már nem érzem a sérülésemet, így bízom benne, hogy a hét vége felé a labdás edzéseket is elkezdhetem. Sajnos a hétvégi bajnokin még nem biztos, hogy ott lehetek, de bízom benne, hogy minél hamarabb visszatérhetek a csapatba.

– A Lombard tovább szárnyal. Számítottak ilyen jó rajtra?
– Persze, hiszen mindenki így szeretné kezdeni a bajnokságot. Nyerhető mérkőzéseink voltak az első fordulókban, szerencsére nem kellett játszani olyan erősségű csapatokkal, mint például a Videoton vagy a Győr. Talán azzal nem mindenki számolt, hogy veretlenek leszünk négy forduló után, de örülünk neki, hogy eredményesen indult a szezon, és szeretnénk is megtartani ezt a formánkat.

– Könnyű ellenfél ellen buktak két pontot az első fordulóban. Ettől szívták fel magukat?
– Nem mondanám, hogy könnyű dolgunk volt a Puskás Akadémia ellen. Az NB I-ben sosincs olyan, hogy könnyű meccs, az sem volt az. Megvoltak ott is a lehetőségeink, csak akkor még nem tudtuk őket értékesíteni. Kaptunk egy szerencsétlen gólt, így végeztünk egy-egyre. Úgy hiszem, az ott elveszített két pontot a Honvéd elleni, idegenbeli sikerünkkel visszahoztuk. Négy ponttal jöttünk ki ebből a két mérkőzésből. Ettől kaptuk el a fonalat.

Olvasói sztorik