NB I

A koncentráció hiánya

Balázs Benjamin szerint meccsről meccsre javul a még nyeretlen somogyiak játéka.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Négy forduló elteltével mindössze egyetlen döntetlennel büszkélkedhet az OTP Bank Ligában a Kaposvári Rákóczi együttese. Ezt az egy pontot éppen a legutóbbi, Újpest elleni hazai találkozón gyűjtötték be, de a győzelemhez sem kellett volna sok, hiszen a lila-fehérek támadója, Lázár Bence az utolsó percekben egyenlített. A somogyiak fiatal középpályása, Balázs Benjamin szerint meg kellett volna nyerniük a meccset, de a végén nem koncentráltak eléggé.

– Egy tizenegyesből szerzett vezetést az Újpest. Aztán a csapatunk tartását mutatja, hogy fel tudtunk állni, és meg tudtuk fordítani a találkozót – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére a 23 éves Balázs Benjamin. – Később azonban nem csak egyéni hiba, hanem az egész csapat figyelmetlensége miatt az utolsó előtti percben kaptunk egy gólt, így lett kettő-kettő. Úgy gondolom, meg kellett volna nyernünk ezt a meccset, főleg, hogy a második félidőben sikerült fordítanunk. Szerintem ismét a koncentráció hiánya miatt kaptuk a gólt a végén, talán azt hittük, hogy már megvan a meccs, zsebben a három pont, de a mérkőzésnek csak akkor van vége, amikor a játékvezető lefújja.

A korábbi utánpótlás-válogatott középpályás szerint a rossz bajnoki rajt annak tudható be, hogy nehezen pótolják a távozó alapembereket, de úgy gondolja, hogy hétről-hétre jobbak lesznek.

– Négy alapember távozott a csapatból, akiket elég nehéz pótolni. Azonban meccsről-meccsre bizonyosodik, hogy egyre jobbak vagyunk, sikerült már pontot is szereznünk. Bízom benne, hogy a hétvégén megszerezzük az első győzelmünket is – mondta Balázs Benjámin.

A Kaposvár a hétvégén az újonc Puskás Akadémia vendégeként lép pályára Székesfehérváron. A kaposváriak saját nevelésű játékosa jó mérkőzésre számít, és bízik a győzelemben.

– Nekünk mindenképpen a győzelem lenne csak elfogadható, de szerintem a Puskás Akadémia csapata is így van ezzel. Úgy gondolom, jó mérkőzést fogunk játszani az újonccal, és remélem, hogy sikerül nyernünk – mondta Balázs Benjámin.

Olvasói sztorik