NB I

Kötetlen beszélgetés Diósgyőrben

Rangadó
Rangadó

2013. 08. 22. 09:42

Dudás Hunor, Kovács Zoltán és Tomiszlav Szivics személyes találkozóra hívja a szurkolók képviselőit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt időszakban több olyan esemény is történt a DVTK körül, amely foglalkoztatja a szurkolókat.

A klubvezetés a hivatalos honlapon folyamatos tájékoztatást adott az eseményekről – ilyen volt Rudolf Gergely és Seydi szabadlistára helyezése, válasz Luque vádjaira, stb. –, de nem reagált minden pletykára, és folyamatban lévő ügyeket sem kommentált. Kivételt képezett a csapategységet veszélyeztető mendemonda Kádár Tamás és Elek Ákos állítólagos elküldéséről.

Ez azonban nem elégítette ki a szurkolók kíváncsiságát és demonstrációt szerveztek csütörtök délutánra. A klub álláspontja szerint: a megmozdulást megakadályozni nincs szándékunkban, ugyanakkor véleményünk szerint egy tömegrendezvény nem alkalmas a higgadt párbeszédre. De nem szeretnénk kitérni a szurkolók kérdései elől.

A kialakult helyzet szemtől szembe történő megbeszélése érdekében Dudás Hunor, Kovács Zoltán és Tomiszlav Szivics személyes találkozóra hívja a szurkolók képviselőit a jövő hét közepén, egy később meghatározandó időpontban a stadion VIP-termébe. A konstruktív beszélgetés érdekében, amikor nem csak a kérdések fontosak, hanem a válaszok is, húsz főben maximalizáljuk a résztvevők létszámát. A szervezett szurkolói csoportok vezetőit kérjük, hogy koordinálják, kik vesznek részt személyesen ezen a találkozón.

Ezen a találkozón az üzleti titkokat kivéve nem lesz tabutéma, a szurkolók képviselői a legilletékesebbtől kapnak átfogó tájékoztatást a DVTK-nál folyó szakmai és háttérmunkáról. Az oldottabb hangulat és a kötetlen eszmecsere miatt kérjük a sajtó munkatársainak távolmaradását, számukra továbbra is rendelkezésre állnak egyéni interjú keretében a DVTK vezetői.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Arsenal Manager Arsene Wenger during the UEFA Europa League, round of 16, 2nd leg football match between Arsenal and AC Milan on March 15, 2018 at the Emirates Stadium in London, England - Photo Stephen Wright / ProSportsImages / DPPI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.