NB I

Kötetlen beszélgetés Diósgyőrben

Dudás Hunor, Kovács Zoltán és Tomiszlav Szivics személyes találkozóra hívja a szurkolók képviselőit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt időszakban több olyan esemény is történt a DVTK körül, amely foglalkoztatja a szurkolókat.

A klubvezetés a hivatalos honlapon folyamatos tájékoztatást adott az eseményekről – ilyen volt Rudolf Gergely és Seydi szabadlistára helyezése, válasz Luque vádjaira, stb. –, de nem reagált minden pletykára, és folyamatban lévő ügyeket sem kommentált. Kivételt képezett a csapategységet veszélyeztető mendemonda Kádár Tamás és Elek Ákos állítólagos elküldéséről.

Ez azonban nem elégítette ki a szurkolók kíváncsiságát és demonstrációt szerveztek csütörtök délutánra. A klub álláspontja szerint: a megmozdulást megakadályozni nincs szándékunkban, ugyanakkor véleményünk szerint egy tömegrendezvény nem alkalmas a higgadt párbeszédre. De nem szeretnénk kitérni a szurkolók kérdései elől.

A kialakult helyzet szemtől szembe történő megbeszélése érdekében Dudás Hunor, Kovács Zoltán és Tomiszlav Szivics személyes találkozóra hívja a szurkolók képviselőit a jövő hét közepén, egy később meghatározandó időpontban a stadion VIP-termébe. A konstruktív beszélgetés érdekében, amikor nem csak a kérdések fontosak, hanem a válaszok is, húsz főben maximalizáljuk a résztvevők létszámát. A szervezett szurkolói csoportok vezetőit kérjük, hogy koordinálják, kik vesznek részt személyesen ezen a találkozón.

Ezen a találkozón az üzleti titkokat kivéve nem lesz tabutéma, a szurkolók képviselői a legilletékesebbtől kapnak átfogó tájékoztatást a DVTK-nál folyó szakmai és háttérmunkáról. Az oldottabb hangulat és a kötetlen eszmecsere miatt kérjük a sajtó munkatársainak távolmaradását, számukra továbbra is rendelkezésre állnak egyéni interjú keretében a DVTK vezetői.

Olvasói sztorik