NB I

Nem sokat gondolkozott

Németh Márió első NB I-es gólja igazán emlékezetesre sikeredett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az utolsó pillanatban mentette döntetlenre a Debrecen elleni bajnokit a Haladás. A szombathelyiek a 94. percben lőtt góllal állították be az 1-1-es végeredményt, így megszerezték ötödik pontjukat az OTP Bank Ligában, míg a DVSC-vel először fordult elő, hogy nem nyert a mostani szezonban.

Az egyenlítő találatot szerző Németh Márió a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nem gondolkozott sokat a lövés előtt, csupán arra koncentrált, hogy célba jusson a labda. A 18 éves játékos hozzátette, sokat kivettek belőlük az emberhátrányban töltött percek, de a csapategységnek köszönhetően így is sikerült egyenlíteniük.

– Mennyire emlékszik élete első NB I-es góljára?
– Bosnjak remek beadása után még sikerült megcsúsztatni a labdát, amit Radó Andris készített le nekem – mesélte Németh Márió. – Nem volt időm sokat gondolkozni, csak arra koncentráltam, hogy kellő erővel kapura lőjek. Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült.

– Volt ünneplés a mérkőzés után?
– Az öltözőben gratuláltak a társak és a vezetők, de nagy ünneplés nem volt. Pénteken már újabb bajnoki mérkőzés vár ránk, arra készülünk, így nincs idő nagyobb ünneplésre.

– Akkor a vasárnap esti bajnoki fáradalmait is gyorsan ki kell heverni. Sokat kivett önökből, hogy sokáig emberhátrányban játszottak?
– Hétfő reggel nem volt könnyű kimászni az ágyból, az biztos. Jó mérkőzés volt, úgy érzem, az első tíz perctől, és az emberhátrányos időszaktól eltekintve mi irányítottuk a játékot. A kiállítás nem jött jól, de utána is fel tudtuk építeni a támadásainkat, igaz, helyzetekig nemigen jutottunk. A végére nagyon elfáradtunk, de fantasztikus csapatunk van, és így is sikerült felállnunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik