NB I

Délczegről lemondott a Haladás

„A keretünk erős-e? Nem mondanám, de csapatként hihetetlen mentális erőt képviselünk.”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőtől újabb játékost tesztel a Szombathelyi Haladás. A horvát csatár, Vedran Gerc szerdáig győzheti meg a szakmai stábot a tudásáról.

– Ma délután a horvát próbajátékos is csatlakozik hozzánk – mondta Artner Tamás a nyugat.hu megkeresésére. – Ugyanúgy menedzseri ajánlás útján került képbe nálunk, egyelőre mi sem tudunk róla többet, mint amennyi az interneten megtalálható róla. Szerdáig teszteljük, utána dől el, hogy szerződést kínálunk-e neki, vagy sem. Jeleztem Tóth Miklósnak, hogy amennyiben Vedran Gerc sem válik be, úgy lezártnak tekintem az átigazolási időszakot.

A Haladás szakvezetője a múlt héten tesztelt szerb Nebojsa Basztajicsról is beszélt.

– Az ő szerződtetése még képben van, amennyiben nem felel meg a mostani jelöltünk. A menedzserének elmondtuk, keressen neki nyugodtan más csapatot, de ha nem sikerül, akkor visszatérhetünk a leigazolására – közölte Artner.

A klub hírlevele azt írja, Délczeg Gergely árából nem engedett a Honvéd, így a tárgyalások megszakadtak.

– Bízom a srácokban, akik itt vannak, egytől-egyig élnek-halnak a klubért. Ilyen sportolókkal öröm együtt dolgozni. A keretünk erős-e? Nem mondanám, de csapatként hihetetlen mentális erőt képviselünk, és ez a mai világban pótolhatatlan – dicsérte tanítványait a vezetőedző.

Jagodics távozik?

Az NB II-es FC Ajka továbbra sem tett le Jagodics Márk kölcsönvételéről. A középhátvéd a nyár közepén már eltöltött néhány napot az együttesnél, ám később visszarendelte őt a Haladás. Jelen állás szerint Guzmics Richárd nem igazol el a Halitól, így viszont nem lehet garantálni az U21-es válogatott Jagodicsnak a folyamatos játéklehetőséget. A futballista ügyére napokon belül pont kerülhet.

Olvasói sztorik