NB I

Igazi csapatként működnek

Az előző fordulóban jubiláló Szabó János elárulta a hibátlanul rajtoló csapata sikerének titkát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagy meglepetésre három győzelemmel indította a bajnokságot az MVM Paks együttese, amivel a tabella élén áll a szintén hibátlan Debrecen, Videoton duó mögött. A tolnaiak legutóbb a Puskás Akadémiát verték meglehetősen könnyedén, 4-1-re. Ez a mérkőzés a paksi Szabó János szempontjából más miatt is különleges volt, hiszen az U20-as világbajnoki bronzérmes védő szép jubileumhoz érkezett.

A paksiak 24 éves játékosa a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, eddigi sikereik kulcsa nemes egyszerűséggel az, hogy csapatként működnek.

– Valóban, most léptem századik alkalommal pályára NB I-es mérkőzésen, amire természetesen büszke vagyok – mondta Szabó János. – Személy szerint nekem sem megy rosszul a játék. Jó érzés, de azért olyan nagyon nem foglalkoztam vele, mert a csapat győzelme az első. Úgy érzem, jó helyen vagyok, de vannak még terveim a jövőt illetően. Szerencsére a csapatunk nagyon egyben van, jó munkát végez az edzői stáb. Az eddigi sikerek kulcsa szerintem az, hogy csapatként működünk. Ezt a szakaszt szeretnénk minél tovább kitolni. Biztos lesz olyan időszak is, amikor kevésbé megy majd, hiszen törvényszerűen minden csapat életében vannak hullámvölgyek. Szám szerinti helyezésekről nem beszéltünk, a célunk az, hogy minél előrébb végezzünk.

Olvasói sztorik