NB I

Továbbra is tiltakoznak a fradisták

Az MLSZ biztonsági rendszabályai ismét a Fradi-szurkolók jegyhez jutását nehezítették meg leginkább.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros szurkolói újabb közleményt adtak ki. Azt írják, hogy az MLSZ életbe lépett „biztonsági rendszabályai” ismét csak a Ferencváros szurkolók jegyhez jutását nehezítették meg a leginkább – áll az ultrasliberi.hu cikkében.

Íme, a közlemény:

„Nem csupán értelmetlen és felesleges a szurkolói kártyán kívül pluszban kért adatok megadása, de a szabályozatlan és meccsről meccsre különböző vásárlási lehetőségek megint a magyar foci mellett még kitartó szurkolóknak teszik tervezhetetlenné és bizonytalanná a bejutást a stadionokba.

A Ferencváros szurkolói csoportjai ezért már a nyitófordulóban is nyílt levéllel és az első félidő alatt a stadionon kívül maradással hívták fel az MLSZ vezetők és a közvélemény figyelmét mindezekre.

Miután akciónk nem a csapat ellen irányul, most már a meccs kezdetétől a stadionban szorítunk értük, de továbbra is jelezni kívánjuk a nem elfogadható szurkoló ellenes szabályok tarthatatlanságát. Így az első félidőben a csoportok látványosan üresen hagyják és kordonnal választják el a vendégszektor középső részét és kiírással üzennek az MLSZ-nek.”

EEE

GREEN MONSTERS

XVI-os SZEKTOR

A Ferencváros a hétvégi fordulóban a Győr otthonában lép pályára, szombat este.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik