NB I

Viszik a jegyeket, mint a cukrot

Jól fogynak a belépők a magyar–cseh meccsre, a román–magyar vébéselejtezőre viszont korántsem.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Fokozódik az érdeklődés az augusztus 14-i Magyarország–Csehország mérkőzés iránt, amely a (Puskás-stadionban lesz, 20 óra 30 perces kezdettel. Az eddigi jegyeladások alapján már látszik, hogy népes szurkolósereg buzdítja a helyszínen a válogatottat a helyszínen – írja az MLSZ honlapja.

A szerda délutáni állás szerint már több mint 10 ezer jegy gazdára talált a mérkőzésre. Az eddig eladott belépők száma alapján remek hangulatra van kilátás a felkészülési meccsen.

Talán mégis lesz különvonat

Korábban beszámoltunk róla, hogy a csekély érdeklődés miatt valószínűleg mégsem indul szurkolói különvonat szeptemberben, a bukaresti Románia–Magyarország világbajnoki selejtezőre.

Jelen állás szerint még nyolcvan hely van a nyolcszáz férőhelyes szerelvényre, amely Budapestről indul, és csak Szolnokon, Békéscsabán, illetve Brassóban áll meg. Az útiköltség – a fővárosból – 20.500 forint, jelentkezni regisztráció után lehet a szurkolóibusz.hu oldalon, legkésőbb augusztus 20-ig.

Egy közelmúltbeli hír szerint mindössze 1200 vendégjegyet adtak el a magyaroknak a bukaresti meccsre, ami némileg csalódást jelent, hiszen akár ötezer honfitársunk is ott lehetne Romániában. Hivatalosan augusztus 16-án ér véget a jegyértékesítés.

Olvasói sztorik