Hírek

Mégsem indul különvonat Bukarestbe?

Egyelőre nem jelentkezett elég szurkoló a válogatott romániai vébéselejtezőjének megtekintésére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Még mindig erősen kétséges, hogy elindul-e a szurkolói különvonat szeptemberben Bukarestbe, a magyar válogatott romániai világbajnoki selejtezőjére, holott már két hónap sincs a várva várt meccsig – írja a valogatott.blog.hu.

Pedig minden adott, ami a szervezést illeti, és az információk szerint belépőjegyből sem lesz hiány. A hazai meccsen a zártkapus döntés miatt mindenki kint rekedt, így a fanatikusokat fűti a reváns vágya. Az előzetes érdeklődés alapján hatalmas volt a nekibuzdulás a bukaresti túrának. Most már azt is tudjuk, hogy a meccsnek óriási tétje van, és a magyar csapat korántsem esélytelen a pontszerzésre.

A különvonatos utazás komoly veszélybe került, mert a cikk szerint még mindig nem nagyon érkeznek befizetések. Pedig büfékocsik is lennének a szerelvényen, amelyeknek árai állítólag kimondottan barátiak lesznek.

„Ha szűk másfél héten belül nem lesz elegendő jelentkező, akkor a vonat ebben a formában nem fog elindulni és mindenki mehet úgy, ahogy akar. A már feliratkozottak természetesen legrosszabb esetben visszakapják a pénzüket” – írja a cikk, de a túraszervező honlapja arról árulkodik, hogy csak július 18-ig, csütörtökig lehet jelentkezni a szurkolói különvonatra.

Olvasói sztorik