NB I

A pénztárosnénik bűne

Az újpesti stadionban az alkalmazottak a főnöki utasítás ellenére is kértek lakcímet a szurkolóktól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem újdonság, hogy az Újpest-szurkolók tiltakoznak a kötelező regisztráció ellen, amiről egyébként most éppen a klub hivatalos állásfoglalása mondta ki, hogy nem kötelező…

A cikk legérdekesebb része a lakcím-nyilvántartásról szól:

„A NAIH (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) álláspontja alapján klubunk a főpénztároson keresztül utasította a pénztárban tevékenykedő munkavégzőket, hogy lakcímet ne kérjenek a vásárlóktól. Sajnos tudomásunkra jutott, hogy egy rövid ideig a pénztárosok ennek ellenére is kértek lakcímet is, ez a jövőben nem fordul elő többet. A probléma egyébiránt a bérletvásárlás során is felmerült. Ennek oka, hogy az MLSZ által kialakított rendszer a NAIH állásfoglalásra való tekintet nélkül kéri a lakcímet, amely nélkül a rendszer nem enged továbblépni. Klubunk ezért akkor úgy döntött, hogy mindenkinél a Megyeri út 13. címet írja be, eleget téve a NAIH állásfoglalásának és elkerülve azt, hogy szurkolóinknak a szükségesnél több adatot kelljen megadniuk” – írja az újpesti klub válaszlevele a szurkolóknak.

Érdemes elolvasni a cikk folytatását is, amelyből kiderül, miért alkalmazza a klub a beléptetőrendszert a nem kiemelt és fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéseken.

Olvasói sztorik