Hírek

Csatornafedő-rácsot dobott a rendőrök felé

Nem bírtak magukkal a drukkerek, elszabadultak az indulatok a szombat délutáni Újpest–Paks mérkőzés után. Vasárnap elfogták azt a garázdálkodó szurkolót!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Újpest a 93. percben kapott tizenegyes-góllal 2-1-re kikapott odahaza a Pakstól az élvonal első fordulójában. Szombati tudósításunkban már beszámoltunk róla, hogy az újpesti drukkerek a távolmaradásukkal tüntettek a belga klubtulajdonos, valamint a kötelező regisztráció ellen. A stadionig ugyan elmentek, de az egyik külső edzőpályán sorakoztak fel, és transzparensekkel is üzentek Roderick Duchátelet-nek.

„Nekünk hazudsz vagy magadnak? Mi lesz veled, Újpest? Nézz magadba, ez a te hibád!” – a Blikk című napilap cikkének tanúsága szerint ez volt olvasható a feliratokon. A drukkerek dühösek voltak a lefújás után, összecsaptak a rendőrökkel, akik közül egyet kórházba kellett szállítani.

A vasárnapi nap folyamán napvilágot látott a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye is az üggyel kapcsolatban:

A mérkőzés lefújását követően, már a stadiont elhagyva, este fél 7-kor a Megyeri úton, a távozó szurkolók közül egy ezidáig ismeretlen személy egy csatornafedő-rácsot dobott a rendezvényt biztosító rendőrök felé. Ennek következtében két rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ismeretlen személy ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indít eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség – írja a police.hu.

FRISS:

Elfogták a rendőröket dobáló szurkolót

A police.hu vasárnap délutáni közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai mindent megtettek, hogy minél előbb azonosítsák és elfogják a férfit. Ennek eredményeként kora délután, Dunakeszi külterületén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Dávid gödi lakost. A 22 éves férfi őrizetbe vételéről a IV. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai intézkedtek.

F. Dávid ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indít eljárást a Budapesti Nyomozó Ügyészség.

Olvasói sztorik