NB I

Nincs komoly baja Devecserinek

A Győr elleni meccs után kórházba szállított játékos már edzésre jelentkezik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Haladás – Győr mérkőzés után a szombathelyiek védőjét, Devecseri Szilárdot kórházba kellett szállítani. A játékos a rekkenő hőségben rendezett találkozó után lett rosszul, ezért kellett mentőt hívni hozzá. Tóth Miklós akkor a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, a 23 éves játékost már aznap este kiengedték a kórházból, így otthon pihenhette ki a mérkőzés fáradalmait.

Megkerestük Devecseri Szilárdot is, aki kérdésünkre elmondta, már jól érzi magát, valószínűleg csak kiszáradt a nagy melegben, ezért szorult orvosi ellátásra. Hozzátette, bár az orvosok egy rövid pihenőt javasoltak neki, ő nem szeretne edzéseket kihagyni a következő forduló előtt.

– Köszönöm, már teljesen rendben vagyok – válaszolta érdeklődésünkre Devecseri Szilárd. – Valószínűleg kiszáradtam, ezért lettem rosszul. Már a félidőben is éreztem, hogy kicsit szédülök, de nem voltam nagyon rosszul, ezért nem is kértem cserét.

Devecserit a mérkőzés után kórházba szállították, ahonnét a vizsgálatok után haza is engedték.

– A kórházban vért vettek tőlem, megvizsgálták a vérképemet, majd kaptam két infúziót is, mielőtt hazaengedtek volna. A hétvége maradék része pihenéssel telt. Az orvosok azt mondták, lehet, hogy ki kellene hagynom egy-két gyakorlást, de teljesen jól érzem magam, szerintem felesleges lenne lemaradnom, így már a hét elején edzésbe állok én is, nem akarok tréningeket kihagyni.

Olvasói sztorik