NB I

Bejelentették a Sampdoria érkezését

Augusztus 6-án, 19 órakor kezdődik a Haladás felkészülési meccse Szombathelyen az olasz csapattal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogy a Rangadó.hu vasárnap már megírta, az Arsenal, a Werder Bremen, az 1860 München és a Mainz után ezúttal a Bükfürdőn edzőtáborozó olasz Sampdoria látogat Szombathelyre. A felkészülési mérkőzést hétfőn, sajtótájékoztató keretében jelentették be hivatalosan – írja a haladasfc.hu.

Marton Zsolt alpolgármester elmondta, már szokássá vált, hogy egy neves külföldi klub látogat a nyári időszakban Szombathelyre, évek óta ezzel próbálnak kedveskedni a publikumnak. Hozzátette, a bajnoki mérkőzésekhez képest olcsóbban lehet jegyet váltani a találkozóra, ezért bízik benne, hogy egy teltházas meccset játszhat a Haladás a Sampdoriával.

A Haladás vezetőedzője, Artner Tamás elmondta, örül a mérkőzésnek, hiszen a fiatal játékosok megismerkedhetnek a nemzetközi szinttel.

– Örömünkre szolgál, hogy ilyen neves csapat ellen szerepelhetünk. Az angol és a német ellenfelek után egy újabb kiváló futballkultúrával találkozhatunk – ecsetelte a vezetőedző. – A mérkőzés már nem a felkészülésünket szolgálja, hiszen már versenyidőszakban vagyunk, inkább kicsit a szürke hétköznapokból lendít ki minket. Egy igazi gálát szeretnénk nyújtani a nézőknek. A játékosaink pedig megismerkedhetnek a nemzetközi szinttel, és a fiatalok is sokat tanulhatnak az ilyen meccsekből, úgyhogy ez mindenképp jó nekünk. A legerősebb összeállításban fogunk kezdeni, és a félidőben fogunk majd többet cserélni.

A tribünre szóló ülőjegyek 2000 forintba kerülnek, az állóhelyekre 1400 forintért lehet belépőt váltani (mindez a bérleteseknek 1500, illetve 1000 forintba kerül). A jegyeket július 31-től elővételben is meg lehet vásárolni a vendégszektornál lévő pénztárban, illetve az interneten a jegy.mlsz.hu oldalon.

Olvasói sztorik