NB I

Örül, hogy Szombathelyen maradhat

Játékengedély hiányában a Győr elleni bajnokit is kihagyhatja a Palermo kölcsönjátékosa, Simon Ádám.

Kapcsolódó cikkek

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!

Simon Ádám az olasz Palermo játékosa, de már tavaly is kölcsönvette a Haladás, és most is ez lesz a forgatókönyv. A 23 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, nem tudja, hogy volt-e más ajánlata a nyár folyamán, de szívesen játszik Szombathelyen.

– Megmondom őszintén, nem tudok róla, hogy milyen más lehetőségeim lettek volna a Haladáson kívül. Arra kértem a menedzsereimet, hogy ne is szóljanak nekem az érdeklődőkről, csak ha már valami konkrétumról van szó – mesélte Simon Ádám. – Azt tudtam, hogy a Hali ajánlatot tett a kölcsönvételemért. Amúgy örülök neki, hogy Szombathelyen maradtam, hiszen nagyon jól érzem itt magam. Úgy tudom, még nem érkezett meg a játékengedélyem, szóval lehet, hogy a soron következő, Győr elleni bajnokit is ki kell még hagynom.

A kölcsönjátékos a televízióban nézte csapata első bajnoki mérkőzését a Videoton ellen, amit 2-0-ra a fehérváriak nyertek.

– Úgy gondolom, ha mi szerezzük az első találatot a fehérváriak ellen, akkor egészen másképp alakult volna a mérkőzés. Volt egy kapufánk és egyszer Radó András is helyzetbe került, ha legalább az egyik bemegy, akkor meggyőződésem, hogy nem kapunk ki – vélekedett a 23 éves középpályás.

Csütörtök délelőtt Artner Tamás vezetőedző „vizes” edzést vezényelt csapatának a szombathelyi Tófürdőn.

– A kapusoknak volt egy kis vízilabda, a mezőnyjátékosoknak tíz hosszt kellett úszniuk, valamint fakultatív program volt, amit mi lábtengózással töltöttünk – mesélte Simon. – Rózsa Daniéknak nagyon jól ment a vízilabda, biztos abban a sportágban is jók lennének. Ezek a kötetlenebb foglalkozások amúgy nagyon összehozzák a társaságot, már csak ezért is jó húzás ez Artner Tamás részéről, de regenerálódásnak is kiválóan megteszi.

Olvasói sztorik