NB I

Nem érezte jogosnak

A Fradi ellen kiállított Szatmári Lóránd szerint nem szenvedtek volna vereséget, ha egyenlő létszámban fejezik be a meccset.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton a Ferencváros csapatát látta vendégül a PMFC-Matias az OTP Bank Liga új idényének nyitófordulójában. A találkozón a vendégek szereztek vezetést az első félidőben, de a második játékrész elején abszolút megérdemelten egyenlítettek a pécsiek. A hazaiak középpályása, Szatmári Lóránd kiállítása után azonban a Fradi átvette az irányítást, és a hajrában szerzett góllal 2-1-re megnyerte az összecsapás. A Rangadó.hu megkereste a piros lapos pécsi középpályást, aki elárulta, nem érezte jogosnak a második sárgát.

– Úgy érzem, jó mérkőzést játszottunk a Ferencváros ellen. Az egész csapat odatette magát, de sajnos nem úgy végződött a találkozó, ahogy szerettük volna – magyarázta az erdélyi születésű Szatmári Lóránd. – Nyilván ebben az is közrejátszott, hogy sajnos elég korán a kiállítás sorsára jutottam. Véleményem szerint az első sárga lap, amit kaptam, egyértelműen jogos volt, de a másodikat egyáltalán nem éreztem annak.

A 24 éves korábbi utánpótlás-válogatott játékost rögtön a PMFC egyenlítőgólja után állították ki, és úgy gondolja, ha egyenlő létszámba fejezik be, akkor elkerülhették volna a vereséget.

– Úgy gondolom, ha nem kapok piros lapot és egyenlő létszámban tudtuk volna befejezni a mérkőzést, akkor nem szenvedtünk volna vereséget, mert teljesen pariban voltunk a Fradival, és az egyenlítőgól akár nagy lökést is adhatott volna nekünk. A kiállításom után azonban szinte már nem is volt nálunk a labda, emberelőnyben játszott az ellenfél, és sikerült is betalálniuk – magyarázta a középpályás.

Szatmári Lóránd egy mérkőzésre szóló eltiltás kapott, így nem lehet ott előző klubja, a Paks elleni pénteki bajnokin. Az eltiltott játékos képesnek tartja a Pécset egy idegenbeli sikerre.

– Nem leszek ott a társakkal, de mindenképpen győzelmet várok. Mindig úgy megyünk ki a pályára, hogy nyerni akarunk. Véleményem szerint ez az új csapat képes is lesz egy idegenbeli győzelemre, de majd meglátjuk, hogy mit tudnak kihozni a srácok az összecsapásból – mondta Szatmári.

Olvasói sztorik