NB I

Inkább saját csapatának bizonyítana

Első meccsén rögtön gólt szerzett a Lombard FC színeiben Ivancsics Gellért, aki előző csapata, a Honvéd ellen készül.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nemrégiben igazolt Kispestről a Lombard Pápa csapatához Ivancsics Gellért, aki kedd este lépett pályára először új csapatában, és a Szigetszentmiklós elleni edzőmeccsen az ő gólja is kellett a 2-0-s győzelemhez. A 26 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, még szokja az új állomáshelyét, de a beilleszkedéssel soha nem volt gondja.

– Mondhatom, hogy sikerült góllal és győzelemmel debütálnom – kezdte Ivancsics Gellért. – A társak még elég szokatlanok voltak számomra, hiszen mindössze egy hete vagyok Pápán. Jól éreztem magam a pályán, és a csapat sem játszott rosszul. A beilleszkedéssel soha nem volt gondom, így persze most sincsen. Természetesen abban a fázisban járok, amikor fel kell vennem az itteni szokásokat, bele kell tanulnom a közegbe, és ehhez mindig, mindenhol kell néhány nap. Meg kell ismernem a többieket a pályán is, a legjobb az lenne, ha bajnokin is győzelemhez segíthetném a Lombardot.

A sors pikantériája, hogy a Lombard hétvégén a Bozsik-stadionba látogat, oda, ahol Ivancsics Gellért távozása előtt kegyvesztetté vált, pedig sokáig alapembernek számított. A középpályás viszont nem is annyira volt csapatának akar bizonyítani…

– Én a Honvédban lejátszottam több mint száz bajnokit, nem hiszem, hogy bárkinek bizonyítanom kéne. Inkább a saját csapatomnak, az edzőnek és a társaknak bizonyítanám, hogy nem véletlenül kerültem ide. Én úgy gondolom, van rá esély, hogy pályára lépjek Kispesten, ha nem is kezdőként – mesélte Ivancsics.

Olvasói sztorik