NB I

Ivancsics Gellért érkezett

A Lombard FC leigazolta a Bp. Honvédtól távozó 26 éves középpályást.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A játékos menedzsere, Stijacic Radovan a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a Bp. Honvédtól távozó Ivancsics Gellért a Lombard Pápa csapatában folytatja pályafutását.

A 26 éves középpályás korábban a Sopron, a Siófok, a Diósgyőr, a Szigetszentmiklós és a Zalaegerszeg együttesét is erősítette, 158 NB I-es meccsen 17 alkalommal volt eredményes. A kispestieknél sokáig alapember volt, perdöntő gólokat szerzett, de idén tavasszal kegyvesztetté vált Marco Rossi vezetőedzőnél, ezért előbb szabadlistára tették, majd felbontották a szerződését.

Idén nyáron a Sopron, a Siófok és a Vasas csapatánál is szóba került Ivancsics szerződtetése, ő azonban az élvonalban szeretett volna maradni, ezért választotta Pápát, ahol 2015-ig írt alá.

Ivancsics a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy nem akart már tovább várni, és örül, hogy pont került az ügye végére.

– Múlt héten kerestek meg a pápaiak. Megmondom őszintén, nem szerettem volna már tovább várni, mert ez a bizonytalanság nem volt jó dolog – mesélte Ivancsics Gellért. – Nem szerettem volna senkire sem várni, meg ígéretekre. A Lombardnál pedig végig éreztették velem, hogy szükségük van rám, ezért a Pápa mellett döntöttem. Voltak más ajánlataim is, de más elsőosztályú csapatra várni kellett volna még, az NB II-be pedig nem akartam menni, mert huszonhat évesen még érzek magamba annyit, hogy az élvonalban futballozzak. Örülök, hogy végre pont került az ügyem végére. Első körben megpróbálok beilleszkedni az együttesbe. A beilleszkedés folyamata a játékba és társaságba egyaránt fontos, de ezzel soha nem volt eddig problémám, hogy ne tudnék egy brigádba beilleszkedni.

Ivancsics azt is elárulta, annak reményében szerződött a Lombardhoz, hogy a következő szezonban már nem a kiesés ellen kell majd harcolnia az együttesnek, a középpályás jóval előrébb szeretne végezni.

– Hétfő délelőtt már edzettem is a csapattal. Szimpatikus, nyugodt légkör fogadott, igazából így tudnám jellemezni az első benyomásaimat, és reméljük, hogy eredményesek leszünk. Egy napja vagyok itt, és annak reményében igazoltam a csapathoz, hogy nem az lesz, ami tavaly. Nem akarunk izgulni, és a kiesés ellen harcolni. Bízom benne, hogy az előttünk álló szezonban jóval feljebb tudunk végezni a tabellán – mondta a középpályás.

Olvasói sztorik