NB I

Megbotránkoztató viselkedések

A Győr fizethet, további három csapatot figyelmeztetett az MLSZ.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a Győr–Diósgyőr mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt rendzavarások (különböző tárgyak játéktérre dobálása, megbotránkoztató viselkedés) miatt a Győrt 100 ezer forint pénzbüntetésben részesítette. A szövetség az ügy kapcsán külön tájékoztatást kért a győri klub vezetésétől, hogy megvizsgálhassa a rendezési hiányosságok kapcsán megfogalmazott kritikákat.

A Videoton–Haladás mérkőzés kapcsán a hazai szurkolók megbotránkoztató viselkedése miatt a Videotont írásbeli figyelmeztetésben részesítették.

A Pécs–Ferencváros mérkőzés kapcsán a hazai- és a vendégszurkolók megbotránkoztató viselkedése miatt a Pécs és az FTC sportszervezetet is írásbeli figyelmeztetésben részesítették.

Szatmári Lóránd (PMFC) 1, Kovács Olivér (Kaposvár) 1, Ugrai Roland András (Haladás) 1, Kádár Tamás (Diósgyőr) 1, Völgyi Dániel (Győr) 1 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Jorge Alberto Lobo Mendoca edző (Videoton) írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Egyéb mérkőzések

Marius Vasile Pop (Cigánd) és Lakatos István (Kisvárda) 2-2 soron következő barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik