NB I

A Haladás érdeklődik Délczeg iránt

A csatárgondokkal küzdő szombathelyiek leigazolnák a Honvédnál kegyvesztetté váló játékost.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője, Artner Tamás már többször hangot adott annak, hogy szeretne egy gólerős, minőségi támadót igazolni, hiszen a csatárposzt egyelőre hiányos a zöld-fehéreknél, és továbbra sem tettek le arról, hogy szerződtessenek valakit. A Rangadó.hu értesülései szerint a vasi klub szeretné a soraiban tudni a Bp. Honvédnál kegyvesztetté vált Délczeg Gergelyt, aki jelenleg a kispestiek NB III-as csapatával készül. Honlapunk megkereste a Haladás ügyvezetőjét, Tóth Miklóst, aki elárulta, hogy valóban érdeklődnek a 26 éves csatár iránt.

– Igaz a hír, valóban érdeklődünk Délczeg Gergely iránt. Felvettük a kapcsolatot a Honvéd tulajdonosával, George F. Hemingway-jel, és beszéltünk a támadó esetleges átigazolásáról. Jelen pillanatban ennyit tudok mondani, itt tart az ügy, várjuk a további fejleményeket. Bízom benne, hogy lesz előrelépés az ügyben – tájékoztatott a Haladás ügyvezetője.

Úgy tudjuk, a szombathelyiek már korábban, a nyár folyamán is megcélozták Délczeg Gergely megszerzését, de akkor a kispesti klubvezetés még túl sokat kért a játékosért.

Szerb center érkezhet

A Haladás keddi hírlevele azt írja, hogy nem román, hanem szerb center érkezik próbajátékra Szombathelyre. Artner Tamás ezúttal is elmondta: mindenképpen szeretne szerződtetni egy gólerős támadót. Tóth Miklós ügyvezető a román csatárral kapcsolatban úgy fogalmazott: Christea nem tudta rendezni anyagi problémáját klubjával, így az átigazolása nem jöhetett volna létre rövid időn belül.

Olvasói sztorik