NB I

Vadnai marad az MTK-ban

A 25 éves középpályást a jelek szerint hiába hívta több magyar klub, és hiába várt egy kecsegtető külföldi lehetőségre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Idén nyáron lejárt Vadnai Dániel szerződése az MTK-nál. A 25 éves középpályás hiába volt alapember az elmúlt évadban, nem hosszabbított a klubbal. Több hazai kérője is akadt, de ő elsősorban külföldre vágyott.

Nos, friss fejlemény az ügyében, hogy a Rangadó.hu érdeklődésére Szabó Tibor, az F-Group menedzseriroda munkatársa elmondta, hogy várhatóan kedden, tehát a mai nap folyamán megállapodnak az MTK-val arról, hogy Vadnai Dániel újabb egy évig a fővárosi kék-fehéreket erősíti, azzal a kitétellel, ha nem érkezik egy kifejezetten előnyös külföldi lehetős számára.

A Videoton korábbi játékosával, a legutóbb Hollandiában szereplő Horváth Gáborral kapcsolatban jó hír, hogy keresztszalag-szakadása után immár teljesen felépült és teljes értékű munkát végez. Számára is külföldi lehetőséget keresnek, de egy nagyon jó magyar ajánlattól sem zárkóznának el.

A Haladás és a válogatott védőjével, Guzmics Richárddal összefüggésben a közelmúltban megjelent egy szerb csapat, a Crvena Zvezda neve a hazai sajtóban. Szabó Tibor úgy fogalmazott, valóban vannak érdeklődők a szombathelyi játékos iránt, közülük az egyik tényleg az említett klub, de nem szeretnének csapatnevekkel dobálózni. Mivel élő szerződése van, a Haladással is meg kellene állapodni, tehát olyan egyezségre lenne szükség, amellyel mindenki elégedett lehet.

A Kaposvár egykori, a Videoton jelenlegi játékosa, Milan Perics az előző szezonban a Ferencváros együttesében szerepelt, kölcsönben. Jelenleg a székesfehérváriak NB III-as keretével készül, mert az első csapatnál nem számítanak rá. „Dolgozunk az ügyén, őt is külföldön szeretnénk értékesíteni. Van érdeklődés iránta itthonról is, de ő elsősorban külföldben gondolkodik” – magyarázta Szabó Tibor.

A Bp. Honvédnál lejárt Debreceni András szerződése, aki így szabadon igazolhatóvá vált. „Iránta is érdeklődnek külföldről, de még nem tartunk ott, hogy ezek konkretizálódjanak. Két-három magyar csapat szintén keresi, a közeljövőben eldől a sorsa” – mondta Szabó Tibor.

Olvasói sztorik