NB I

Guzmics nyáron csapatot vált?

Menedzsere szeretné, ha a következő szezont külföldön kezdené el a Haladás válogatott védője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem csak a Haladásban, de a nemzeti együttesben is egyre biztosabb pont Guzmics Richárd. Nem is csoda, hogy a válogatott védőt többen is szívesen látnák csapatukban, de vajon van-e esélye akár már ezen a nyáron a szombathelyi saját nevelésű játékosnak külföldre igazolnia? Erről kérdezte a 26 éves hátvéd menedzserét, Vladan Filipovicsot a haladasfc.hu.

– Ricsinek remek szezonja volt, bekerült a válogatottba is, sőt kezd ott is stabilizálódni a helye – kezdte a menedzser. – Rajta vagyunk az ügyön, hogy lehetősége legyen külföldre igazolnia. Azt nem tudom, hogy melyik bajnokság lenne neki a legjobb, de ugye ő egy belsővédő, ezen a poszton pedig nincs nagy különbség az egyes ligák stílusai között. Érdeklődés már van, de konkrét dolgokról még nem tudok beszámolni.

A játékosügynök szerint úgy tervezik, hogy Guzmics Richárd már idén nyáron csapatot vált.

– Mi úgy gondolkodunk, hogy számára már az lenne a legjobb, ha ezen a nyáron csapatot váltana. Elsősorban persze egy külföldi bajnokság lenne számára a kedvező, másik magyar csapatban még nem gondolkodtunk, de persze biztosan sosem lehet tudni… – mondta Filipovics.

Olvasói sztorik