NB I

Leonardo és Besics hosszabbított a Fradival

Egy plusz egy évvel toldotta meg szerződését a brazil játékos.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtök este mindenben megállapodtak a felek, így eldőlt, hogy a Ferencvárosi Torna Club szerződést hosszabbít Leonardo Santiagóval – írja az FTC honlapja.

Leonardo – aki korábban szerepelt a brazil U20-as válogatottban is – február 20-án írta alá első szerződését a Fradival. A tavaszi szezon folyamán cseleivel, váratlan kreatív megoldásaival nem csak a Ferencvárosi Torna Club, hanem az egész NB I üde színfoltja volt. A brazil játékos a Győr elleni bajnokin – május 13-án – szenvedett súlyos sérülést, azonban már elkezdte a rehabilitációs munkát, és várhatóan az ősz folyamán újra százszázalékos játékosként számíthat rá Ricardo Moniz vezetőedző.

Muhamed Besics és az FTC péntek délután mindenben megegyezett egymással, így a felek szerződést hosszabbítottak. A húszéves bosnyák válogatott játékos 2016-ig kötelezte el magát a klub.

Besics 2012 nyarán írta alá első szerződését az FTC-hez, ezt követően szinte azonnal alapemberévé vált a csapatnak. A holland vezetőedző a legtöbbször a védelem tengelyében számol a korábban a Hamburgban is megfordult labdarúgóra, aki fiatal kora ellenére ötszörös bosnyák válogatottnak mondhatja magát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik