NB I

Jack Tuyp lesz a Fradi bombaigazolása?

A holland Volendam támadója az elmúlt két idényben 47 gólt rúgott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nagy dobásra készül a Ferencváros, a kerethez rövid időn belül olyan labdarúgó csatlakozik, aki sokat segíthet a csapatnak azokon a találkozókon, amikor Böde Dánielnek nem megy a játék – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója.

A titokzatos futballista annyit lehet tudni, hogy külföldi, rendkívül gólerős, és rengeteg gólt a tavalyi és tavaly előtti szezonban is.

Holland lapértesülések szerint a holland Volendam támadójára, Jack Tuypre illik ez a leírás, ráadásul péntek este állítólag megérkezett Budapestre a játékos. A 29 éves csatár háromszor volt a holland másodosztály gólkirálya, a legutóbbi két idényben pedig előbb húsz, majd huszonhét találattal végzett a góllövőlista élén. A gólerős támadó szerződése június 30-án lejárt a holland másodvonalbeli gárda együttesénél, és a támadó mindenképp váltani akar, mivel a Volendam az osztályozókon lemaradt az első osztályba jutásról, és nem szeretne tovább a holland másodosztályban szerepelni. Jack Tuyp péntek este landolt Budapesten, szombaton valószínűleg átesik a kötelező orvosi vizsgálaton, azt követően pedig már csak a klub bejelentését kell megvárni – írja az nso.

Olvasói sztorik