Hírek

Új arcok, Fradi győzelem

Nyolc NB1-es csapat játszik ma edzőmeccset. A Rangadó olvasói semmiről nem maradnak le, cikkünk folyamatosan frissül.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőrt is legyőzte a Debrecen

DVSC-TEVA – Diósgyőr 2-1 (1-1)

DVSC: Novakovics (Szécsi G. 11.) – Bernáth, Wagué, Damahou, Ferenczi – Spitzmüller (Króner 56.) – Pölöskey (Horváth Z. 56.), Sl. Bouadla, Szakály, Rezes (Lucas 68.) – Sidibe (Nikolic 68.)

DVTK: Simic (Dimitrovics 46.) – Vági (Nagy T. 70.), Alves (Vadász 70.), Kádár (Hanek 65.), Husic – Takács (Adrian 60.), Elek, Rudolf (Hornyák 80.) – Bacsa (Bogáti 60.), Seydi (Csirszki 70.), Gallardo (Nikházi 46.)

Gól: 1-0 Rezes (5.), 1-1 Rudolf (42.), 2-1 Horváth Z. (69.)

Egy nap, két meccs, két győzelem. Szép mérleggel zárta a DVSC a szombati felkészülési napot, mert az Eperjes után a DVTK-t is legyőzte, igaz ez az összecsapás már jóval kiélezettebb volt. A Loki győztes gólját az egyik új szerzemény, az Egerből érkező Horváth Zoltán szerezte.

120 perc alatt is nyert a Győr

Győri ETO–Parndorf 3–2 (1–1)

Gólszerző: Martínez (49.), Dinjar (114.), Kalmár (120.), ill. Lindner (46.), Stern (102. – 11-esből)

Kétszer 60 percet játszott a bajnok ETO az osztrák másodosztályú Parndorffal. A győrieknek jót is tett a “túlóra”, mert Dinjar és Kalmár is az utolsó percekben talált be.

Rosszul sikerült kispesti főpróba

Budapest Honvéd – FC Piast Gliwice 0-1 (0-1)

Budapest Honvéd I. félidő: Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Baráth – Zivanovic, Hidi, Diarra – Délczeg, Diaby, Lopez

II. félidő: Kemenes – Ikenne-King (Botka 58′), Lovric (Bobál D. 58′), Tandia, Alcibiade – Nagy G., Mancini, Vécsei – Holender, Diaby (Bobál G. 51′), Mensah

Gólszerző: Damien Zbozieri (30.)

Mivel jövő héten már Európa Liga.mérkőzést játszanak a kispestiek, a lengyel csapat elleni tesztmérkőzés már a főpróbát jelentette számukra. A vendégek már az első félóra végén vezetést szereztek, és a Honvéd bár főleg a második játékrészben sokat próbálkozott, de nem tudta felőrölni az ellenfelét – tudósít a klub hivatalos honlapja.

Ötös debreceni kezdés

DVSC-TEVA – FC Tatran Presov 5-0 (1-0)

DVSC: Verpecz – Nagy Z. (Lucas 83.), Trninics, Máté, Korhut – Bódi, Zsidai, Se. Bouadla (Dombi 46.), Czvitkovics – Kulcsár (Nikolic 70.), Bud (Szécsi M. 70.)

Gól: Kulcsár (40.), Korhut (54.), Czvitkovics (62.), Czvitkovics (11-esből, 74.), Nikolic (11-esből, 79.)

A szlovák bajnokságban szereplő Tatran Presov ellen lépett pályára a DVSC-TEVA a mai első felkészülési mérkőzésen. A 40.percben született az első Loki-gól, a második félidőre aztán beindult a debreceni csapat, és a végére simává tették az első felkészülési mérkőzésüket – tudósít a www.dvsc.hu

Új arcok a Fradiban

FTC-Szekszárd 4-1 (3-0)

FTC: Kunsági (Rigó, 46.) – Jovanovic (Popgeorgiev, 46.), Maslac (Batik, 46.), Gyömbér, Bönig (Birtalan, 46.) – Cukic (Nagy D., 46.), Józsi (Busai, 46.) – Alempijevic (Nehéz, 46.), Somalia, Jenner (Nagy Á., 46.) – Böde (Elek R., 46.)
G.: Cukic (12.), Böde (18.), Jenner (27.), Busai (48.), ill. Hencz (75.)

A fradi.hu tudósítása szerint már 25 perc játék után háromgólos előnybe került a Ferencváros a Puskás Ferenc stadionban rendezett edzőmeccsen. A Szekszárdnak csak a szépítésre futotta, a több új játékost is bevető Fradi 4-1-re nyert.

Közönségszórakoztató játék

Bölcske – KTE-Phoenix Mecano 2-14 (2-4)

KTE (első félidő): Verebélyi- Koszó, Gyagya, Póti, Farkas A – Csillag, Patvaros, Tölgyesi, Gréczi – Kalmár, Csima

KTE (második félidő): Csala – Mogyorósi, Koszó, Jakovljevic, Forró – Tanusev, Savic, Nagy P – Balázs Zs, Rajczi, Yannick

Gólszerzők: Rajczi 3, Balázs 4, Yannick 2, Csillag, Csima, Kalmár, Koszó 2
Közönségszórakoztató játékkal mutatkozott be Bekő Balázs – írja a csapat hivatalos honlapja.

Nyert a Pécs

PMFC-MATIAS–Orenburg 2-1 (1-1)

PMFC-MATIAS I. félidő: Dibusz – Fodor, Balogh, Fellai, Jónás – Koller, Márkvárt – Wittrédi, Rácz, Szatmári – Grumics.

II. félidő: Gőcze – Lázár, Romic, Lantos, Uzoma – Márkvárt, Nagy J. – Városi, Kővári, Beke – Fröhlich. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

G.: Rácz (36.), Fröhlich (56.), ill. Ahmedov (22.)

A pécsiek Balatonbogláron léptek pályára és 2-1-re győztek az orosz másodosztályba feljutó FC Gazovik Orenburg ellen. A vezetést az ellenfél szerezte meg, a baranyai együttes még a szünetig kiegyenlített, majd a második játékrészben meg is fordította az eredményt – tudósít a www.bama.hu.

21 gól

Sajószöged – Mezőkövesd Zsóry 0-21
Gólok: Olasz 7, Hamar 4, Szalai 2, Sigér 2, Melczer 2, Dobos, Lakatos, Bogdány, Irhás
Soha jobb kezdést szokták mondani. A Mezőkövesd együttese kellemes időben Sajószögeden játszotta első edzőmérkőzését egy pálya avatón. Véber György tanítványai komolyan vették a találkozót és Olasz vezérletével kitömték a megyei másodosztályba idén feljutott ellenfelet.

Az újonnan igazolt Melczer Vilmos kétszer talált be az ellenfél hálójába – tudósít a www.bazfoci.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik