NB I

Hétfőtől lehet kapni a Bayern-jegyeket

Csak a vendégszektorba lehet tízezer forint alatti belépőt kapni a győri mérkőzésre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Győri ETO FC július 15-én, hétfőn, elsőként bérletesei számára kezdi el árulni az augusztus 11-én 17 órakor kezdődő, Bayern München elleni barátságos mérkőzésre szóló belépőket az ETO Park bevásárlóközpontban található ETO Shopban.

Az első héten csak azok vásárolhatnak belépőt, akik ETO bérlettel rendelkeznek. Akinek nincs bérlete, az július 22-től vásárolhat jegyet, és ekkor már nem csak az ETO Shopban teheti meg, hanem online is hozzájuthat az eto.hu oldalán lévő a jegyinfo menüpont alatt.

Minden bérletes két darab jegyet vásárolhat, ebből az egyikre 15 százalékos kedvezményt adnak, a másik jegy pedig teljes áron kapható. Ezen a mérkőzésen nem tudják figyelembe venni azt, hogy kinek hová szól eredetileg a bérlete, így mindenki a mindenkori fennmaradó helyek közül választhat. Az érdeklődők előtt valamennyi szektort, így a vendégszektort is megnyitják.

A jegyárak

Vendégszektor: 8000 forint

Keleti és nyugati oldal, emelet: J, O, N, S szektor: 12000 forint

Keleti és nyugati oldal, földszint: A, B, H, I szektor: 12000 forint

Keleti és nyugati oldal, emelet: K, L, M, P, Q, R szektor: 15000 forint

Keleti és nyugati oldal, földszint, C, D, E, F, G szektor: 18000 forint

A jegyeket hétfőtől szombatig 10-18 óra között, vasárnaponként pedig 10-16 óra között lehet megvásárolni az ETO Shopban, illetve július 22-től az eto.hu oldalán online módon.

Olvasói sztorik