NB I

Hivatalos: Győrbe jön a Bayern München

Az Audi Hungaria Motor Kft. húszéves fennállásának alkalmából augusztus 11-én a Bajnokok Ligája-győztes német csapat lép pályára Győrben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A futballrajongók az FC Bayern és a magyar bajnok Győri ETO FC mérkőzését a tervek szerint 17 órától láthatják, az ETO Parkban. A rendezvény újabb mérföldkő a prémium autógyártó évek óta tartó sport iránti elkötelezettségében. Az Audi és a klub a mérkőzés bevételét futball-utánpótlásra és szociális projektekre fordítja a régióban.

– Nagyon örülünk, hogy sport iránti elkötelezettségünk keretében izgalmas órákat kínálhatunk a futballrajongók számára. A Győri ETO FC hivatalos partnereként a sportág fejlődéséhez és a csapat sikeréhez is hozzájárulunk – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. A vállalat 2011 óta a Győri ETO FC főszponzora – írja a klub honlapja.

– Óriási dolognak tartom, hogy egy Bajnokok Ligáját nyert együttes komplett csapatával érkezik Magyarországra – nyilatkozta az ETO vezetőedzője, Pintér Attila. – Nem tudom, hogy ennyi válogatott és BL-győztes játékos, illetve ilyen magasan jegyzett klubcsapat mikor járt utoljára hazánkban, de abban biztos vagyok, hogy a Győri ETO FC mellett az egész magyar labdarúgás számára ez egy fantasztikus hír. Azt gondolom, nemcsak azoknak a szurkolóknak nagy öröm ez, akik a Bayern Münchenért rajongnak, hanem mindenkinek, aki szereti a futballt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik